Content Creatie

header-content-creatie

Pakkende teksten schrijven of prachtige plaatjes schieten zijn geen probleem voor onze creatievelingen en tevens belangrijke factoren voor content creatie. Wij geloven in specialisme, net zoals ieder van onze marketeers zijn eigen specialisme heeft. Daarom werken wij graag met partners; échte specialisten in hun vakgebied! 

Creatieve content voor ieder verhaal

Copy

Hoe zorg je ervoor dat iemand bij het lezen van een van jouw teksten zijn aandacht erbij houdt of nog belangrijker, overgaat naar conversie. Sterke copy verpakt jouw boodschap in bijvoorbeeld een scherpe blog of een prikkelende nieuwsbrief. We zorgen ervoor dat de copy SEO technisch goed in orde is en jouw doel bereikt.

kantoor-focus-werk-4

Fotografie

Fotografie kan jouw content maken of breken. Wij gaan uiteraard altijd voor dat eerste. De vaste fotografen waar we mee werken, leggen jouw identiteit of campagne vast op beeld. Uiteraard kan deze content op een duurzame manier crossmediaal weggezet worden.

Video

Spring eruit met bewegend beeld. Video is de perfecte basis voor jouw advertenties, website of social media content. Samen met onze partner creëren we een helder script voor de campagne of eventuele bedrijfsvideo.

Design

Sluit jouw webdesign nog wel aan bij het merk dat je nu bent? In samenwerking met de beste designers en developers zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit vertaald wordt naar een passende visuele identiteit. 

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Lenneke?

Ontdek meer content diensten

Content Marketing

Content marketing is de creatie, activatie en monitoring van jouw content. Campagnes met een sterk en goed verhaal zorgen namelijk voor meer conversies. Een groot deel van succes wordt bepaald door content.

Meer informatie

Merkactivatie

Jij weet al wie je doelgroep is, wat het gedrag is en waar zij zich bevinden, toch weten zij niet wie jij bent. Goede producten of diensten hebben is stap één, goede merkactivatie is stap twee. Met als doel; fans van jouw merk creëren

Meer informatie