Media Doctors

Logo media doctors wit

Meer verkopen door E-commerce

Online marketing uitbesteden

Koeriersbedrijven breken jaar na jaar hun eigen bezorgrecords en het aantal webshops blijft stijgen. E-commerce is populairder dan ooit! Heb jij een knaller van een webshop en merk je dat er meer in zit dan dat je er nu uithaalt? Wij helpen je graag met een concrete en sterke E-commerce strategie, zodat jij meer rendement haalt uit jouw webshop.

E-Commerce marketing

Geen webshop heeft tegenwoordig bestaansrecht zonder dat deze gebruik maakt van online marketing. Sterker nog, online marketing is de basis voor het generen van omzet in jouw online winkel. Met een sterke strategie als basis van je E-Commerce Marketing breng jij jouw webshop naar een hoger niveau, maar waar moet je beginnen en waar moet er rekening mee gehouden worden? Hieronder een aantal punten die van belang kunnen zijn op jouw e-commerce strategie.

–  Product- & Feedmanagement
–  Advertenties (SEA, Social Media)
–  Marketing Automation
–  User Experience (UX) van de website

Zo zijn er nog veel meer punten die belangrijk zijn voor een sterke e-commerce strategie. Wij kijken en denken graag me je mee naar de belangrijkste punten voor jouw webshop.

Formuleren van jouw bedrijfsdoelstellingen

In de basis is het van belang om SMART-bedrijfsdoelstellingen te formuleren, waarbij je direct kijkt hoe je deze doelstellingen gaat bereiken. Doelstellingen die betrekking hebben op e-commerce, oftewel online verkopen zijn vaak, dan wel niet altijd langetermijndoelstellingen.

Bij deze doelstellingen zal online marketing met de bijbehorende kanalen zal hierin een grote rol spelen. Ook is de inrichting van je webshop een belangrijke factor. Wij gaan graag samen met jou dit proces aan!

Strategie voor jouw webshop

We creëren een E-commerce strategie die naadloos aansluit op jouw doelgroep, markt en doelstellingen. We analyseren de huidige middelen en kanalen die je inzet. Hoe presteren deze ten opzichte van de benchmarks? Staan je Google Shopping advertenties wel goed ingesteld en had je toevallig al gedacht aan verkopen via marketplaces? We onderzoeken welke kanalen jouw doelgroep het liefst gebruikt om online te shoppen. Middels verschillende sessies met jou krijgen we je visie helder en schrijven we een concrete strategie.

Meer conversies onder je doelgroep

Voor een sterke e-commerce strategie is het belangrijk dat we helder in beeld hebben wie jouw doelgroep is en wat het online gedrag van hen is. Waar bevinden zij zich en hoe gaan we hen bereiken. Ben je vindbaar op de juiste zoekwoorden voor jouw branche en hoe betrouwbaar komt jouw webshop over? Wij helpen je graag met het beantwoorden van deze vragen. Zo zorgen we samen voor meer rendement uit jouw webshop.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Pim?