SEA

Meer bezoekers, langere pagina duur en een verhoogd aantal conversies, we willen allemaal online groeien met onze merken! We willen onze online naamsbekendheid vergroten en potentiële klanten op een scherpe manier triggeren. Hoe doe je dat? Door gebruik te maken van SEA, Search Engine Advertising. Daarmee win jij de strijd van je concurrenten en kom jij bovenaan in Google. Media Doctors helpt jou graag om jouw merk online nog beter te maken!

Wij helpen je om effectieve en relevante advertentiecampagnes in het netwerk van Google op te zetten. Bij het adverteren in Google maken wij gebruik van scherpe advertenties, krachtige teksten en de juiste Call-To-Action-knoppen. Op basis van een vast budget per maand verhogen wij het aantal conversies voor jouw bedrijf. 

Daar blijft het niet bij! Er zijn namelijk altijd potentiële klanten die wel de website bezoeken, maar (nog) niet converteren. Op basis van bezoekduur en zoekgedrag vangen wij deze klanten op! We targeten deze opnieuw met hele specifieke advertenties om jouw conversieratio te verhogen. Meer weten? Bekijk het adverteren via Display. 

De kracht van een succesvolle advertentiecampagne bevindt zich bij een goede optimalisatie. Wij analyseren de advertenties en we onderzoeken waar we deze nog kunnen verbeteren. Gaan we een bepaalde advertentiegroep verhogen? Welke locaties kiezen wij wel of niet? Op welke momenten is de kans op conversie het hoogst? Op basis van het analyseren van deze gegevens schaven we de campagnes zo bij dat elke euro nòg meer op gaat leveren!

Ook aan de slag met het adverteren in Google? Onze online experts beschikken over de juiste kennis. Neem eens vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact met ons op
arrow_upward