Media Doctors

04
05

Marketing

Je hebt een prachtige en krachtige website, webshop of app, maar hoe zorg je dan voor bezoekers, waardevolle leads, aankopen of andere conversies? Laat ons je helpen. In de eerdere fase hebben we samen al een ijzersterke strategie uitgedokterd, het is nu tijd voor de uitvoering.
 

Lees meer

Voor welke kanalen gaan we?

Wij weten als geen andere welke kanalen en uitingen voor jouw organisatie, jouw product en jouw doelgroep relevant zijn. Leent jouw webshop zich uitermate voor Zoekmachine adverteren (SEA) of zien we grote kansen op het gebied van organische groei in Google (SEO)? Onze collega’s weten de plussen en minnen van ieder kanaal en ontwikkelen zo de perfecte maatwerk marketingstrategie voor jou. Onze creatievelingen gooien daarnaast er nog een uitnodigend sausje overheen, zodat jouw doelgroep écht niet meer om jouw organisatie heen kan.

Onze marketingdiensten

We horen je denken, welke diensten bieden jullie dan precies aan? Dat snappen we. In het kort zit je bij ons goed voor:

Search Engine Advertising (SEA)

Altijd zichtbaar in Google zijn? Dat bereiken we met zoekmachine-adverteren.

Search Engine Optimization (SEO)

Met zoekmachine-optimalisatie gaan we voor een zo’n hoog mogelijk organische positie in Google.

Social Media Advertising

Met social media kunnen we heel specifiek jouw doelgroep bereiken met de juiste advertenties.

E-mailmarketing

Trouwe klanten belonen met persoonlijke kortingscodes of breng jouw product nog een keer onder de aandacht.

Conversation Rate Optimization (CRO)

Aan de hand van conversieoptimalisatie halen we meer conversies uit jouw website, shop of app. Dat kan op verschillende manieren.

Leadgeneratie

Meer leads of meer waardevolle leads generen uit jouw website? Dat is mogelijk, laat ons helpen.

Calltracking

Steeds meer offline conversies beginnen online, via bijvoorbeeld telefoon. Dan is het wel handig om te weten wat ze opleveren.

Marketing automation

Het beheren van leads kan lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Aan de hand van marketing automation leiden we jouw doelgroep de juiste weg in de klantreis.

Contentcreatie

Cliché, maar content = key. Wij helpen bij het creëren van content voor jouw website, social media of emails.

Marketing op doctorsniveau

Onze marketeers helpen je graag met behalen van online doelen en dus online succes! We zijn bevlogen met de nieuwste digitale tools, blijven ons constant ontwikkelen, kennen de bewezen marketingwetten en weten daarnaast ook nog goed met jullie team samen te werken. En als het handiger is dat we bij jullie In-House werken, dan doen we dat toch?

 

Klaar voor een goede behandeling?

Wij zijn een onderdeel van jouw organisatie.

Samen doelen bereiken, daar worden wij blij van! Zie ons niet als zomaar een bureau, maar de marketingafdeling van jouw organisatie. Het leuke is: wij werken graag intern!