Media Doctors

Seesing Flex & VAST.

Vraag een willekeurige Achterhoeker naar een uitzend en detacheringsbureau en Seesing Flex komt naar voren. Seesing Flex is sinds jaar en dag een belangrijke werkgever in de Achterhoek, Twente en de Stedendriehoek. Een zoektocht naar werk begint voor veel Achterhoekers bij Seesing Flex. Dat is al een goed teken, maar hoe blijf je nou interessant en innovatief voor zowel werkzoekenden als werkgevers in de Achterhoek?

Partner

Seesing Flex & VAST.

Geschreven in

Diensten

5 min.
leestijd

Media Doctors als vaste digitale marketingpartner van Seesing Flex en VAST. Werk in de Achterhoek!

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau in uiteenlopende vakgebieden. Seesing Flex bemiddelt tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen ze voor mooie bedrijven uit de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe van collega’s en voor gemotiveerde kandidaten in dezelfde regio’s die op zoek zijn naar passend en leuk werk.

VAST. is een label van Seesing Flex en richt zich op Werving & Selectie in de regio Achterhoek. Vanuit een zichtlocatie aan de A18 in Wehl zet VAST. zich in om nog meer Achterhoekers aan een vaste baan te helpen!

 

 

Samenwerking met een schuimkraag

Hoe de samenwerking begon? Op de kermis! Seesing Flex was op zoek naar een partner die de online marketingwerkzaamheden uit handen kon nemen. Van social media tot aan zoekmachine adverteren en optimalisatie. Een partner die proactief is en zijn afspraken nakomt. Echt iets voor ons!

Sinds dat ene biertje zijn wij dus verantwoordelijk voor de strategoische online marketing en werken we continu aan online groei. Ondertussen is de samenwerking zo hecht dat we eigenlijk hun eigen marketingafdeling zijn. Hoe we dat doen?

Zichtbaar zijn. Precies daar waar nodig.

Waar beginnen 73% van alle zoektochten naar een nieuwe baan? Juist, je raadt het al: Google! Google is dus de plek waar je als intercedent zichtbaar moet zijn, natuurlijk wel daar waar jouw doelgroep zich begeeft. Zo richtten we een sterke SEA-campagne voor Seesing Flex in, waarbij relevante zoekadvertenties zorgen voor de juiste zichtbaarheid in Google en waar de displaybanners zich vooral richten op branding en het opnieuw bereiken van potentiële werkzoekers.

Elke vacature heeft unieke kenmerken, elke werkzoekende heeft dit ook. Social Media is tegenwoordig dé plek om binding te zoeken met de doelgroep. Dat is wat wij ook doen voor Seesing Flex en VAST. We zijn constant bezig het bereik van het bureau te verbreden. Daarnaast gebruiken we afgekaderde doelgroepen om specifieke kandidaten te bereiken. De meeste van deze doelgroepen zijn dan ook nog eens latent op zoek. Wat dit betekent? Uniek, creatief en écht Achterhoeks de doelgroep bereiken.

Een uitgedokterde strategie, zoals bij elk project de basis is voor online succes!

 

 

Innovatief blijven

Naast zichtbaarheid en het bereiken van de juiste doelgroep(en) doen we meer. Als uitzend-, detachering-, werving- & selectiebureau is het daarnaast belangrijk om interessant te blijven voor zowel werkgevers als werknemers. Hoe? Door onder andere innovatie.

Een wens van Seesing Flex was zo om meer studenten aan het merk te verbinden, zodat wanneer zij op zoek zijn naar een eerste baan of een toffe BBL-stage ze direct bij Seesing Flex terecht komen! Uit onderzoek kwam naar voren dat vooral scholieren en studenten moeite hebben om een sterke, opvallende cv te maken. Wat nou als we juist daaraan iets kunnen gaan doen? Zo ontwikkelden we een cv-maker waarbij deze doelgroep eenvoudig informatie kon invoeren en er volgens een sterke cv eruit kwam rollen. Seesing Flex kreeg zo aan zijn kant de beschikking over de namen en adressen van deze studenten en breidt het netwerk uit. Win-win, toch?

Ook bouwden we een E-Learning Platform waar toekomstige hef- en reachtruckchauffeurs hun theoriecertificaat kunnen behalen

Let's get in touch!

Wil jij ook online groeien? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.