SEA marketeer

Waar

Groenlo

Vanaf

Per direct

Aantal uur

40

Word jij onze nieuwe SEA specialist?

Heb je al ervaring opgedaan in online marketing en ben je erachter gekomen dat jouw interesses liggen op SEA gebied? Beschikt je over kennis van Google Ads, Merchant Center, Tag Manager en tools zoals Channable? Wil je met collega’s op vrijdag het weekend aftrappen met een drankje, af en toe samen padellen en andere gezellige activiteiten? Dan denken wij dat we de perfecte baan voor jou als SEA marketeer hebben, dus lees snel verder!

Dit ben jij als SEA marketeer

Waar je komt te werken

We zijn Media Doctors Online Marketing & Strategie, een online marketing bureau in hartje Groenlo. We zijn een jong team van zes marketeers met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. We werken alle 6 fulltime en hebben elke periode wel een stagiair die ons team versterkt. Het is zelfs zo dat twee van ons ooit zijn begonnen als stagiair. We werken voor een mooie mix aan klanten uit verschillende branches. We werken voor zowel bedrijven uit de buurt, als bedrijven uit regio Twente en Utrecht. Iedereen heeft z’n eigen specialiteit, zo vullen we elkaar mooi aan.

padel-met-team

Activiteiten buiten het werk om

Er is naast werk ook zeker ruimte voor gezelligheid. Zo gaan we geregeld samen padellen, gaan we in 2023 mee doen aan een mud run, hebben we verschillend borrels door het jaar heen, een kerstontbijt en sluiten we elke week af met een vrijmibo. Voor een gezellig kantoor met een ambitieus team, ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe werken bij Media Doctors eruitziet

Ben jij de SEA marketeer die wij zoeken?

En? Klinkt dit alles goed in je oren? Ja? Mooi! Laten we dan snel kennismaken. Want naast dat jij over de skills beschikt die passen bij een SEA marketeer, is het belangrijk dat we goed klikken. We komen er graag achter waar jouw passies liggen, waar jij écht goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn en wat jouw uniek maakt voor ons jonge marketingbureau.

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct via het onderstaande formulier of doe ons een belletje. Wie weet ben jij onze nieuwe collega!