Stagiair Online Marketing

Waar

Groenlo

Vanaf

September 2023

Aantal uur

Stage (in overleg)

Kom stagelopen bij Media Doctors

Ben je op zoek naar een leerzame stageplaats in een jong ambitieus team? Wil je met collega’s op vrijdag het weekend aftrappen met een drankje, af en toe samen padellen of andere gezellige activiteiten? Lees dan snel verder!👇

Dit ben jij

Waar je komt te werken

We zijn Media Doctors Online Marketing & Strategie, een online marketing bureau in hartje Groenlo. We zijn een jong team van zes marketeers met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. We werken alle 6 fulltime en hebben elke periode wel een stagiair die ons team versterkt. Het is zelfs zo dat twee van ons ooit zijn begonnen als stagiair. We werken voor een mooie mix aan klanten uit verschillende branches. We werken voor zowel bedrijven uit de buurt, als bedrijven uit regio Twente en Utrecht. Iedereen heeft z’n eigen specialiteit, zo vullen we elkaar mooi aan.

padel-met-team

Activiteiten buiten het werk om

Er is naast werk ook zeker ruimte voor gezelligheid. Zo gaan we geregeld samen padellen, gaan we in 2023 mee doen aan een mud run, hebben we verschillende borrels door het jaar heen, een kerstontbijt en sluiten we elke week af met een vrijmibo. Voor een gezellig kantoor met een ambitieus team, ben je bij ons aan het goede adres!

Hoe werken bij Media Doctors eruitziet

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

En? Klinkt dit alles goed in je oren? Ja? Mooi! Dan nog iets meer over jou. Want naast dat jij over deze skills beschikt is het belangrijk dat we goed klikken. We komen er graag achter waar jouw passies liggen, waar jij écht goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn en wat jouw uniek maakt voor ons jonge marketingbureau. 

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct via het onderstaande formulier of doe ons een belletje.  Wie weet ben jij onze nieuwe collega!