Content Marketeer

Waar

Groenlo

Vanaf

Per direct

Aantal uur

Parttime of Fulltime

Kom werken bij Media Doctors als content marketeer

Ben jij sterk visueel ingesteld? Ben jij handig met Photoshop? Heb je een liefde voor taal en ben je niet bang om jouw mening te geven? Dan hebben wij de perfecte job voor jou bij Media Doctors als (junior) content marketeer!

Als (junior) content marketeer bij Media Doctors houd jij je bezig met alles wat met content te maken heeft. Zo schrijf je inspirerende en handige blogs, ontwikkel je contentkalenders en creeer je sterke advertenties (in video en foto) voor op verschillende kanalen. Dit kun je natuurlijk niet helemaal alleen, daarom leg jij – waar nodig – contacten met fotografen, video specialisten, etc. Het bedenken én creëren van content doe je niet alleen voor onze klanten, maar ook voor Media Doctors zelf: Van blogs tot aan een sterke Instagram Story. Alles om onze doelstellingen en die van onze klanten te behalen. Je werkt voor verschillende soorten opdrachten: E-Commerce, Leadgeneratie & Recruitment.

Dit zijn wij

Wij zijn Media Doctors Online marketing & strategie. Wij helpen klanten met het bereiken van de juiste doelgroep in de online wereld door ijzersterke strategieën, online campagnes, waardevolle content en het slim inzetten van data. Ons team van jonge professionals is altijd in beweging om alles uit de kansen van jouw bedrijf te halen.

Dat moet ook wel in een wereld waar artificial intelligence, big data en robots leidend zijn. Zonder beweging kunnen we de ontwikkelingen om ons heen niet bij houden en geen voorloper zijn. We streven ernaar om onze klanten te verrassen, door verwachtingen te overtreffen. Dat zorgt voor een glimlach bij onze klanten.

De afgelopen periode heeft dit voor een harde groei van ons bedrijf gezorgd! Om de glimlach bij onze klanten te behouden zijn wij op zoek naar een content marketeer. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet jouw werkdag eruit als content marketeer?

Jouw dag start uiteraard met een heerlijke kop koffie of thee. We kletsen nog even bij na het weekend en starten ondertussen op. Je checkt jouw planning en ziet dat je vandaag bezig gaat met het schrijven van de opzetten nieuwsbrief van Media Doctors. Een drukke ochtend, waarbij je als eerst een blog schrijft en online zet. Het is tijd om de benen te strekken tijdens een wandeling en lekker te lunchen. 

Na de pauze rond je de nieuwsbrief af en start je met het filmen van een nieuwe wachtkamersessie. De video staat erop. Klaar voor om te editten voor morgen. Dat red je vandaag niet meer, want vanmiddag ga je bezig met het ontwikkelen van een dynamische Facebook Ads-advertentie voor een van onze klanten. 

Zo, nog even een mailtje de deur uit en de dag zit er alweer op. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen.

Dit ben jij

Onze kernwaarden

Er is geen standaard formule

Y = ax + b is helaas niet de oplossing voor de vraag hoe creëer ik meer waardevolle leads? Ieder project dat wij starten grijpen wij aan als een nieuw probleem waar geen standaard oplossing voor is. Dit zorgt ervoor dat jij dat uniek plekje in de online wereld inneemt en gaat voorlopen.

Half werk is geen werk

"Kunnen we niet alleen Google ads inzetten?” Een vraag die wij vaker horen. Tuurlijk kan dat, maar met alleen Google ads wordt je geen voorloper. Veel projecten hebben meerdere middelen nodig. Half werk is immers geen werk en adviseren wij altijd wat er nodig is om het doel te behalen.

We zijn het niet altijd met je eens

Er zijn al genoeg jaknikkers op deze wereld. Dat zijn wij niet. Heb jij een goed voorstel luisteren wij daar graag naar. Zien we er potentie in zeggen we zeker ja, denken we dat het niet gaat werken hoor je dat ook van ons. Wel zo eerlijk toch?

Het verlengstuk van jouw bedrijf

Vanaf nu heeft jouw bedrijf er een locatie bij. En dat wel in hartje Groenlo. Samen vormen we een gouden combinatie met jouw vakkennis en onze kennis van online marketing.

Wij doen niet aan valse beloftes

Je snapt nu inmiddels wel dat ieder project verschillend is en dus ook verschillende resultaten oplevert. Er is niet zo vervelend als een tegenvaller. Daarom doen wij niet aan valse beloftes. We zorgen voor een duidelijke indicatie van wat het project in verschillende scenario’s kan opleveren.

Transparantie is niet meer dan normaal

Transparantie is de basis van een vertrouwde samenwerking. Lopen de campagnes even iets minder, hoor je dat van ons. We geven je inzicht in onze bezigheden via Monday.com en de resultaten van de campagnes bekijk je op ieder moment in Google Data Studio. Niet meer dan normaal vinden wij.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

En? Klinkt dit alles nog goed in je oren? Ja? Mooi! Dan nog iets meer over jou. Want naast dat jij over deze skills beschikt is het belangrijk dat we goed klikken. We komen er graag achter waar jouw passies liggen, waar jij écht goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn en wat jouw uniek maakt voor ons jonge marketingbureau. 

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct via het onderstaande formulier of doe ons een belletje.  Wie weet ben jij onze nieuwe collega!