Media Doctors

Logo media doctors wit

Data & AI

Aan de slag met Data & AI binnen jouw organisatie? Wij helpen je graag op weg! 

Wat levert ons vierdelige stappenplan inclusief complete handleiding op?

Download onze checklist + handleiding!

Met ons vierdelige stappenplan creëer je een goede datastructuur waarmee je jouw conversies beter kan tracken, wat zorgt voor een beter resultaat en een hogere ROI! Download de checklist!

Onze data & AI diensten

Jouw expert in data- en AI-gedreven online marketing

De wereld van online marketing is snel en aan verandering onderhevig. De inzet van data en artificial intelligence (AI) zijn daarom belangrijke onderdelen voor succes. Wij focussen ons op het naadloos integreren van jouw databronnen en conversietracking met de algoritmen van de bekende advertentiekanalen, zoals Google, Microsoft en Meta. Het doel? Het maximaliseren van de effectiviteit van jouw online marketingstrategie.

De onmisbare rol van data en AI

Wij creëren campagnes die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van jouw klanten, maar ook anticiperen op wat ze in de toekomst nodig zullen hebben. Met de inzet AI maken wij dit mogelijk. Wanneer AI wordt gevoed door een rijke en stabiele datastructuur, ontstaan er mogelijkheden voor real-time aanpassingen, diepte-analyses van onder andere klantgedrag en de verbeterde implementatie van geautomatiseerde biedstrategieën. Dit leidt tot verbeterde zichtbaarheid, hogere conversieratio’s en een verbeterde return on investment (ROI).

De kracht van geavanceerde conversietracking

Een goed ingerichte datastructuur is de sleutel van succes tot het maximaliseren van de prestaties van jouw online advertenties. Daarom gaan we verder dan de basis van conversietracking en implementeren we geavanceerde technieken zoals o.a. Offline Conversion Tracking (OCT), Consent Mode & Modeling, Enhanced Conversions, Server Side Tagging en Profit on Ad Spend (POAS) inrichting. Deze methoden stellen ons in staat om een rijke set aan data te verzamelen en die te verrijken, waardoor we een compleet beeld krijgen van de klantreis, van het eerste contactpunt tot de uiteindelijke conversie.

Deze uitgebreide en nauwkeurige data vormen de brandstof voor de AI-algoritmen van de advertentieplatformen. Met deze geoptimaliseerde data kunnen de algoritmen slimmer en effectiever werken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de dataverzameling en verwerking volledig voldoen aan de nieuwste AVG-wetgeving. Zo zorgen we niet alleen voor effectieve, maar ook voor een verantwoorde datastructuur.

Onze aanpak: gestructureerd stappenplan

Wij hanteren een gestructureerd stappenplan om jouw datastructuur te optimaliseren. Dit stappenplan implementeren we om jouw bedrijf te leiden door het – al zeggen we het zelf – complexe landschap van data. We starten met de basis en werken zo samen naar andere, hogere niveaus. Door deze aanpak kunnen we jouw data naadloos laten samenwerken met advertentieplatformen, én voldoen we aan de AVG-wetgeving. Op deze manier zijn we in staat om algoritmes AI-gestuurd te maken om optimaal te kunnen functioneren. Dit leidt tot een meer data driven marketing strategie, waardoor we niet meer op ons onderbuikgevoel vertrouwen, maar tastbare datapunten als basis gebruiken voor succes.

We helpen je organisatie graag met het inzetten van data & AI

Met onze gestructureerde aanpak en technische kennis zorgen we ervoor dat jouw datastructuur en conversietracking volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, en zetten we de AI-algoritmen maximaal in zodat we de meest doeltreffende online marketing strategie hebben.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Onze andere diensten

Een uitgedokterde strategie, dat is de basis als je voorloper wilt zijn. De digitale wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en updates vliegen je om de oren. Ons team wijst je graag de weg in deze hectische wereld.

Welk middel zet je in om meer waardevolle leads, meer verkeer of meer naamsbekendheid op je website te krijgen? Ons team van specialisten zet op basis van data middelen in om het meeste uit jouw digitale kansen te halen.

Raak jouw doelgroep met prachtige beelden, krachtige video’s en pakkende teksten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw boodschap visueel en tekstueel volledig tot zijn recht komt.

Even contact opnemen met Ebbe?