Data

Onze data diensten

“Organisaties die data voor hen laten werken zijn de organisaties van de toekomst” is iets dat vaak genoemd wordt. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

Data wordt namelijk steeds belangrijker en heeft enorm veel waarde. Dit gaat veel verder dan een e-mailadres of NAW-gegevens. Denk maar eens aan het weer, de motivatie waarom een klant iets koopt of de tijd van het jaar. Wat doe je met die gegevens en hoe zorg je ervoor dat jij data gedreven wordt?

Data & online marketing: een gouden combinatie

Bij Media Doctors houden wij ons dagelijks veel bezig met data en automation. Zo helpen wij organisaties met het slim inzetten van informatie als onderdeel van een marketingstrategie. 

Dit doen wij door het geven van advies en ondersteuning bij het gebruik van data. Denk maar eens aan het vergaren, meten, analyseren en gebruiken van data uit Google Tag Manager, A/B experimenten en dashboarding. Verder zetten wij data in bij het personaliseren van een Customer Journey door de inzet van een Customer Data Platform (CDP).

Data als stuurelement in jouw organisatie

Is onze gezamenlijke doelstelling wel realistisch? Of was deze te ambitieus? Lopen de campagnes goed? En waarom hebben wij ver boven benchmark gedraaid? Een evaluatie of rapportage geeft een duidelijk beeld van de voortgang van de marketingplannen.

Onze specialisten houden niet van op aannames gebaseerde acties, maar valideren liever wat ze doen. Zo dienen vergaarde informatie en behaalde resultaten als de basis voor nieuwe campagnes en marketingplannen.

Praktische zaken zoals het effect van het beeldmateriaal nemen we onder de loep. Wat als we wel of geen sfeerbeeld gebruiken? Kunnen we de datafeed verbeteren? Haken mensen af op een bepaalde pagina en wordt de video wel volledig bekeken? 

Al deze informatie gebruiken wij om onze strategieën en campagnes te blijven verbeteren. Zo zetten wij effectief data in om onze waarde voor onze klanten te kunnen vergroten. Al onze klanten krijgen een live dashboard met daarin resultaten en doelen, welke wij graag samen bespreken en analyseren. Zie data als een kompas van jouw marketingstrategie.

Onze andere diensten

Een uitgedokterde strategie, dat is de basis als je voorloper wilt zijn. De digitale wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en updates vliegen je om de oren. Ons team wijst je graag de weg in deze hectische wereld.

Welk middel zet je in om meer waardevolle leads, meer verkeer of meer naamsbekendheid op je website te krijgen? Ons team van specialisten zet op basis van data middelen in om het meeste uit jouw digitale kansen te halen.

Raak jouw doelgroep met prachtige beelden, krachtige video’s en pakkende teksten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw boodschap visueel en tekstueel volledig tot zijn recht komt.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Pim?