Media Doctors

Logo media doctors wit

Linkbuilding

jurre-voor-in-pand

Linkbuilding is naast content en techniek ook een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. In het kort betekent het eigenlijk; meer autoriteit krijgen door interne en externe links te vergaren naar de verschillende pagina’s van je website. Als jouw website dus veel autoriteit heeft kom je hoger in de zoekmachines, waardoor er meer traffic naar je website komt.

Het is dus belangrijk om linkbuilding toe te passen binnen je website voor een hogere positie in de zoekmachines. Als er veel waardevolle links zijn naar je website, dan indexeert Google jouw website beter en kom je vervolgens hoger in de zoekmachine bij relevante zoektermen.  Zo krijg je dus uiteindelijk meer verkeer naar je website.

Hoe werkt linkbuilding precies?

Linkbuilding valt binnen het principe ‘offpage optimalisatie’. Offpage optimalisatie is het optimaliseren van je website voor zoekmachines buiten je eigen website. Dat is dus ook wat er bij linkbuilding gebeurt. Je bouwt een backlinkprofiel op en hierbij ligt de focus op het verkrijgen van links van externe websites.

Als jouw website een goed backlinkprofiel heeft zal het een hogere autoriteit hebben. Linkbuilding is immers één van de beoordelingscriteria van Google bij het beoordelen van een website en de relevantie. Daardoor heeft linkbuilding effect op je organische positie in Google.

pieter-en-pim

Media Doctors als partner voor linkbuilding

Media Doctors kan jouw bedrijf assisteren op het gebied van linkbuilding. Samen vooroplopen en ervoor zorgen dat jouw backlinkprofiel goed is, zodat je website autoriteit krijgt in de zoekmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07
Linkbuilding - Contact opnemen met Pieter

Even contact opnemen met Pieter?

Ontdek meer Search Engine Optimization (SEO) diensten

Technische SEO

Google indexeert webpagina’s aan de hand van spiders. Deze spiders lezen jouw website uit. Het is dus belangrijk dat deze spider jouw website zo goed mogelijk uit kan lezen. Daarvoor moet de techniek achter de website of webshop juist zijn.

Meer informatie

Contentoptimalisatie

Prikkelende content zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep kan inspireren en uiteindelijk kan motiveren tot een aankoop. Het is dus belangrijk om in de huid van je doelgroep te kruipen en te kijken naar belangrijke punten waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Meer informatie