Media Doctors

Logo media doctors wit

Facebook adverteren

Lokale SEO: lokaal vindbaar zijn

Facebook is een van de grootste social media kanalen op dit moment. Voor bedrijven is het een ideaal platform om hun doelgroep te bereiken. Naast het organische gebruik van Facebook is het mogelijk om op het platform te adverteren. Verschillende vormen van advertenties maken het mogelijk om jouw merk te laten groeien en nog meer potentiële klanten te bereiken. 

De voordelen van adverteren op Facebook

Facebook adverteren is een manier van adverteren waarbij je jouw merk heel specifiek kan tonen aan mensen die jou nog niet of juist wel kennen. Facebook biedt uitgebreide targetingmogelijkheden waardoor iedere doelgroep te bereiken is. Target bijvoorbeeld op locatie, leeftijd of op voorgaande bezoekers van jouw website. 

Om te blijven hangen in het hoofd van de doelgroep, passen we de advertenties aan aan jouw huisstijl. Via de advertenties komen de bezoekers op jouw website of webshop. Hebben ze niet geconverteerd? Geen probleem, we zetten retargetting in om hen nogmaals te bereiken met onze campagne.

Facebook adverteren heeft nog een groot voordeel, namelijk het kostenplaatje. In tegenstelling tot veel andere online advertentiemogelijkheden is Facebook redelijk goedkoop. Al met een klein budget is het mogelijk om een groot deel van jouw doelgroep te bereiken. Wel is het van belang dat het budget goed wordt weggezet zodat je alleen waardevolle leads genereert. Gelukkig hebben wij deze kennis in huis. 

Facebook adverteren uitbesteden

Het Facebook algoritme veranderd continu en de mogelijkheden voor adverteren zijn eindeloos. We updaten altijd onze kennis, zo slagen wij er telkens in om succesvolle campagnes te draaien. We hebben veel ervaring met verschillende soorten content op het platform en weten wat werkt. Op basis van demografische gegevens en interesses bereiken we jouw doelgroep. Aan de hand van de doelgroep specificeren we een looptijd of een dagbudget voor de advertentie. 

AI in Marketing

Mogelijkheden

Jouw doelgroep bereik je natuurlijk niet met een simpel tekst bericht, want wie leest er tegenwoordig nog wat er op Facebook staat. Daarom heeft Facebook een ruim aanbod aan vormen van adverteren. Voor iedere campagne selecteren we zorgvuldig een passende vorm van advertentie(s). Binnen Facebook zijn er de volgende vormen van advertenties:

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer social media advertising diensten

Instagram adverteren

Instagram is een platform waardoor veel merken groot zijn geworden. Op basis van interactie en interesse weergeeft Instagram berichten en advertenties. Hierdoor weet je zeker dat jouw advertenties relevante gebruikers bereiken.

Meer informatie

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het social media platform voor professionals om hun netwerk te verbreden. Adverteren op LinkedIn is hierdoor interessant voor het werven van personeel of het bereiken van jouw B2B doelgroep.

Meer informatie

TikTok adverteren

TikTok is het snelt groeiende social media platform van dit moment. Het unieke maar zeer effectieve algoritme zorgt ervoor dat je met adverteren op TikTok waardevolle leads en conversies genereert.

Meer informatie

Pinterest adverteren

Pinterest advertenties zorgen ervoor dat jij op een efficiënte manier jouw doelgroep bereikt. De advertenties zijn op een natuurlijke manier zichtbaar in de feed van jouw doelgroep.

Meer informatie