Media Doctors

Logo media doctors wit

LinkedIn adverteren

luc-aan-het-werk

LinkedIn het platform voor professionals om hun kennis te delen, kennis op te doen en hun netwerk te verbreden. Door het nog steeds groeiende gebruikersaantal is LinkedIn een van de grootste social media kanalen van het moment. Grote kans dat jouw doelgroep hier ook gebruik van maakt. LinkedIn is geen standaard social media platform voor entertainment. Gebruikers hebben dan ook een andere intentie op LinkedIn. Adverteren op LinkedIn is hierdoor uitermate geschikt voor het werven van personeel of het bereiken van jouw B2B klant.

De voordelen van adverteren op LinkedIn

Voordat je begint met adverteren op LinkedIn is het belangrijk dat je begrijpt waarom iemand actief is op het platform. Als eerst hebben we de gewone gebruiker die een LinkedIn profiel heeft om zijn of haar netwerk te verbreden en kennis op te doen in zijn werkveld. De tweede soort gebruiker is de recruiter die LinkedIn actief gebruikt om personeel te werven. Ten derde hebben we bedrijfsaccounts, deze accounts delen informatie, vacatures en andere updates over het bedrijf. Zoals je merkt zijn de gebruikers op LinkedIn niet je typische social media gebruikers.

Het voordeel hiervan is dat mensen content over het werven van personeel of B2B gerelateerde berichten verwachten. Hierdoor wordt LinkedIn interessant om op te adverteren. 

De LinkedIn advertentie omgeving is de vergelijken met het Facebook advertentiebeheer. In het LinkedIn advertentiebeheer zijn er verschillende doelstellingen om je campagne op in te richten. Ook is er een uitgebreide manier om jouw doelgroep te targetten. Target bijvoorbeeld op functietitel, senioriteitsniveau of bedrijfstak. Verder is LinkedIn het platform om jouw zakelijke evenement of beurs op te promoten. 

LinkedIn adverteren uitbesteden

Beginnen met adverteren op LinkedIn is niet zo laagdrempelig als het adverteren op Facebook of Instagram. Daarom is het van belang dat je jouw budget op de juiste manier inzet. We creëren samen waardevolle content die past bij de doelstellingen. Onze specialisten optimaliseren jouw campagne zo dat we het gewenste resultaat behalen.

team-borrelen

Mogelijkheden

Iedere campagne heeft een ander doel en daarbij andere content. LinkedIn biedt verschillende manieren om deze content weg te zetten. We selecteren zorgvuldig aan de hand van jouw doelstellingen welke vorm van adverteren we in gaan zetten. 

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer social media advertising diensten

Facebook adverteren

Facebook is een van de grootste social media platformen van dit moment. De uitgebreide targetting mogelijkheden van Facebook adverteren zorgen ervoor dat we efficiënt jouw doelgroep bereiken.


Meer informatie

Instagram adverteren

Instagram is een platform waardoor veel merken groot zijn geworden. Op basis van interactie en interesse weergeeft Instagram berichten en advertenties. Hierdoor weet je zeker dat jouw advertenties relevante gebruikers bereiken.

Meer informatie

TikTok adverteren

TikTok is het snelt groeiende social media platform van dit moment. Het unieke maar zeer effectieve algoritme zorgt ervoor dat je met adverteren op TikTok waardevolle leads en conversies genereert.


Meer informatie

Pinterest adverteren

Pinterest advertenties zorgen ervoor dat jij op een efficiënte manier jouw doelgroep bereikt. De advertenties zijn op een natuurlijke manier zichtbaar in de feed van jouw doelgroep.


Meer informatie