Media Doctors

Logo media doctors wit

Snapchat adverteren uitbesteden

buiten-op-telefoon

Als een van de snelst groeiende sociale mediakanalen is Snapchat een razend populaire app met meer dan 2,7 miljoen gebruikers in Nederland. De app wordt vooral gebruikt door jongeren om foto’s met elkaar te delen. Ook biedt het vele mogelijkheden van snapchat adverteren. Een goed middel dus om te gebruiken binnen je social media kanalen als bedrijf!

Waarom adverteren op Snapchat?

Snapchatters zijn zeer betrokken bij de app, en spenderen gemiddeld 30 minuten per dag op Snapchat. Overweeg jij dus om snapchat adverteren uit te besteden? Hier zijn de Redenen om dit social media platform te gebruiken voor jouw strategie!:

  • Het biedt een unieke kans voor organisaties die de actieve en jonge doelgroep te bereiken. met meer dan 10 miljard dagelijkse videoweergaven
  • Snapchat een van de populairste sociale mediaplatforms onder millennials en Gen Zers. En omdat snapchat mobile-first is, kunnen organisaties hun doelgroep bereiken waar ze ook zijn. snapchat’s Ad Manager biedt een verscheidenheid aan advertentieformaten, waaronder statische en videoadvertenties, die kunnen worden aangepast om elk marketingdoel te bereiken.
  • Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten of websiteverkeer wilt stimuleren, snapchat ads heeft voor elke doelstelling advertentiemogelijkheden.

 

Adverteren op snapchat is een geweldige manier om klanten te bereiken en je product of dienst te promoten. De app biedt een verscheidenheid aan leuke en creatieve filters en lenzen die je advertentie kunnen laten opvallen. Bovendien groeit het gebruikersbestand van Snapchat snel, waardoor het een ideaal platform is om potentiële klanten te bereiken. 

 
Studies hebben aangetoond dat mensen een advertentie eerder zullen onthouden als die op een creatieve en unieke manier wordt gepresenteerd. Daarom is Snapchat het perfecte kanaal om je bedrijf te promoten. Wil jij met jouw bedrijf aan de gang met snapchat ads? Wij helpen je graag verder als online marketing bureau!

 

Hoe kan ik adverteren op Snapchat?

Snapchat reclame is een krachtig middel dat gebruikt kan worden om een breed scala van potentiële klanten te bereiken. Om te beginnen maken bedrijven een Snapchat account aan en kiezen ze hun gewenste campagnedoelen uit de opties bewustwording, overweging, of conversie. Van daaruit kunnen ze gemakkelijk hun advertentiecampagnes maken en beheren via de advertentiemanager in de app.
 
Door te adverteren via Snapchat kunnen bedrijven op een efficiënte manier hun doelpubliek bereiken en de gewenste resultaten behalen. Adverteren op snapchat kan een geweldige manier zijn om een specifiek publiek te bereiken. Geofilters zijn een bijzonder effectieve soort snap ads, omdat ze alleen op een specifieke locatie te zien zijn. Zo kunnen bedrijven advertenties richten op gebruikers die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten.
 
De kosten van een geofilter campagne kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, de tijd en de straal van het filter, maar het kan een zeer effectieve manier zijn om potentiële klanten te bereiken. Ook is het mogelijk om tussen de verhalen binnen Snapchat te adverteren met story ads. Kortom, genoeg mogelijkheden om het kanaal gebruiken voor jouw social media advertising strategie

Jouw doelstelling bepalen voor jouw Snapchat campagne

Snapchat is een van de populairste sociale media platformen die vandaag beschikbaar zijn. Bovendien biedt Snapchat een breed scala aan functies en opties die je in staat stellen je advertenties op een specifiek publiek te richten. Als gevolg daarvan kunnen de kosten van Snapchat reclame zeker de moeite waard zijn voor bedrijven die een groot aantal potentiële klanten willen bereiken. Je kan adverteren op snapchat voor:

  • Prospects acties uit te laten voeren naar jouw bedrijf
  • De branding van je bedrijf
  • het aantrekken van Leads
  • Positionering: Introduceren van je product
  • Het stimuleren van websitebezoek
  • het vergroten van je klantloyaliteit
  • het stimuleren van de naamsbekendheid
Adverteren op Snapchat

Hoeveel kost het om te adverteren op Snapchat?

Adverteren op Snapchat wordt berekend aan de hand van CPV (Cost Per View), dit betekend dat je betaald per weergave van je snap. De kosten voor een Snapchat-filter worden op een andere manier afgerekend dan bijvoorbeeld via Google Ads. Normaal gesproken wordt dit gedaan op basis van kosten per klik of kosten per view.

Bij Snapchat is dit anders, je betaalt hierbij namelijk op basis van locatie en tijdstip. Hierbij is ook de populairiteit van de de plek erg van belang. Zo is het duurder om een filter in te kopen op zaterdagavond dan op een doordeweekse middag. Ook is een filter gericht op de P.C. Hoofdstraat duurder dan op een locatie buiten het centrum.

Je Snapchat advertenties eenvoudig beheren

Als bedrijfseigenaar ben je altijd op zoek naar manieren om meer potentiële klanten te bereiken en je boodschap uit te dragen. Met Snapchat reclame kun je precies dat doen. Vanaf het moment dat je advertentie gepubliceerd is, kun je zien hoe hij presteert dankzij Snapchat’s advertentiemanager. Hier zijn overzichten beschikbaar, die de statistieken van de advertentie duidelijk in kaart brengen. Deze informatie kan dan gebruikt worden om de campagne volledig te optimaliseren. Daardoor zul je nog meer mensen kunnen bereiken met je boodschap en een succesvolle marketingcampagne kunnen opzetten.

Snapchat adverteren uitbesteden? Wij helpen je verder!

Snapchat is een social media platform dat gebruikers in staat stelt foto’s en video’s met vrienden te delen. Een van de unieke kenmerken van Snapchat is dat berichten na een bepaalde tijd verdwijnen, waardoor het een populaire keuze is voor het delen van gevoelige of persoonlijke informatie. Voor bedrijven kan Snapchat gebruikt worden om een breed publiek te bereiken met gerichte advertenties.

Wij helpen je met een snapchat reclamecampagne op te zetten die je doelgroep bereikt en betere resultaten voor je organisatie oplevert. Wil jij weten hoe we je organisatie laten groeien met Snapchat? Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer social media advertising diensten

Facebook adverteren

Facebook is een van de grootste social media platformen van dit moment. De uitgebreide targetting mogelijkheden van Facebook adverteren zorgen ervoor dat we efficiënt jouw doelgroep bereiken.

Meer informatie

Instagram adverteren

Instagram is een platform waardoor veel merken groot zijn geworden. Op basis van interactie en interesse weergeeft Instagram berichten en advertenties. Hierdoor weet je zeker dat jouw advertenties relevante gebruikers bereiken.

Meer informatie

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het social media platform voor professionals om hun netwerk te verbreden. Adverteren op LinkedIn is hierdoor interessant voor het werven van personeel of het bereiken van jouw B2B doelgroep.

Meer informatie

Pinterest adverteren

Pinterest advertenties zorgen ervoor dat jij op een efficiënte manier jouw doelgroep bereikt. De advertenties zijn op een natuurlijke manier zichtbaar in de feed van jouw doelgroep.


Meer informatie