Media Doctors

Logo media doctors wit

X advertising uitbesteden (Twitter)

Zoek je een manier om je merk, product, of dienst krachtig onder de aandacht te brengen? Adverteren op X opent een wereld van mogelijkheden.

Online duidelijk aanwezig zijn door X adverteren uit te besteden?

Of het nu gaat om het vergroten van je zichtbaarheid, interactie te boosten of om meer leads te genereren, X biedt verschillende advertentiemogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

 

Voordelen van adverteren op X

De mogelijkheden van X Ads (Twitter Ads)

Adverteren op X, eerder bekend als Twitter, biedt een veel interessante kansen voor bedrijven die hun doelgroep willen bereiken en hun online aanwezigheid willen vergroten. De kosten per click (CPC) van adverteren op X liggen gemiddeld tussen de €0,23 en de €1,84, wat aanzienlijk goedkoper is dan bijvoorbeeld LinkedIn met gemiddeld CPC’s tussen de €2 euro en de €3,50.

Met X’s maandelijkse actieve gebruikersbasis van 329 miljoen wereldwijd, waaronder meer dan 3 miljoen in Nederland, staat het platform klaar om producten, diensten en organisaties effectief onder de aandacht te brengen.

 De advertentiemogelijkheden op X zijn geschikt voor verschillende doeleinden en worden opgedeeld in vier hoofdgroepen: Reach, Engagements, Website traffic en Keywords. Zo kunnen jouw campagnes varieren tot het verhogen van je bereik en volgers, interacties op je posts, websiteclicks campagnes voor meer websitebezoekers, leads en verkopen, en gericht adverteren op bepaalde zoektermen op zoekopdrachten die in X gedaan worden. 

X advertising uitbesteden - Adverteren op X

Impact maken via X advertising

Zodra je de basis van de X advertenties staan, is het tijd om je strategieën te verfijnen voor maximale impact. Het inzetten van geavanceerde tactieken zoals retargeting kan je helpen bij het opnieuw engageren van gebruikers die eerder interesse hebben getoond in je producten of diensten. Door het creëren van aangepaste doelgroepen, kun je jouw boodschappen nog specifieker afstemmen en zorgen voor een hogere conversieratio.

Wij evalueren de resultaten continu en voeren de juiste aanpassingen, om ervoor te zorgen dat je advertentie-inspanningen op X niet alleen zichtbaarheid genereren, maar ook leiden tot meetbare resultaten voor je bedrijf. Zo helpen wij je bij:

Maak gebruik van de data die je verzamelt om bezoekers die niet hebben geconverteerd terug te halen naar je website. Het is mogelijk om op X gericht te targeten net als bij andere social media platformen zoals Snapchat, TikTok, Facebook, Insta of LinkedIn. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde content zoals banners van pijnpunten die zich bij de doelgroep voordoen en meer conversies behalen. De variërende mogelijkheden van :

  • Demografie: kenmerken van de doelgroep zoals locatie, geslacht, taal en leeftijd
  • Type apparaat: desktop, tablets of telefoons
  • Type gebruikers: volgers, niet volgers of via een vergelijkbaar account met die van jouw volgers
  • Interesses van de doelgroep: bijvoorbeeld beauty, automotive of business voor de B2B markt.
Targetting bij X advertising

Wij testen verschillende advertentievarianten om te zien wat het beste werkt bij jouw doelgroep en gebruiken deze inzichten om je campagnes te optimaliseren. Zo kunnen wij gaan kijken of de doelgroep beter bereikt wordt op basis Reach of Keyword campagnes. 

 

Gebruik de statistieken om de prestaties van je campagnes te meten en maak op basis daarvan aanpassingen om je resultaat te verhogen. Wij zorgen dat alles van jouw campagne correct gemeten wordt en dat jij naast jouw betaalde advertenties ook je gehele online marketing strategie goed meetbaar is volgens de laatste richtlijnen met bijvoorbeeld server-side tracking.

X advertising uitbesteden

Ben je klaar om alles uit je social media advertising strategie te halen met X advertising? Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Van het definiëren van je doelgroep tot het uitvoeren van je campagne, wij zorgen ervoor dat je advertentiestrategie met SEA, marketplace ads en social ads afgestemd is op jouw bedrijfsdoelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen om jouw publiek op een effectieve manier te bereiken.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer social media advertising diensten

Facebook adverteren

Facebook is een van de grootste social media platformen van dit moment. De uitgebreide targetting mogelijkheden van Facebook adverteren zorgen ervoor dat we efficiënt jouw doelgroep bereiken.

Meer informatie

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het social media platform voor professionals om hun netwerk te verbreden. Adverteren op LinkedIn is hierdoor interessant voor het werven van personeel of het bereiken van jouw B2B doelgroep.

Meer informatie

TikTok adverteren

TikTok is het snelt groeiende social media platform van dit moment. Het unieke maar zeer effectieve algoritme zorgt ervoor dat je met adverteren op TikTok waardevolle leads en conversies genereert.

Meer informatie

Pinterest adverteren

Pinterest advertenties zorgen ervoor dat jij op een efficiënte manier jouw doelgroep bereikt. De advertenties zijn op een natuurlijke manier zichtbaar in de feed van jouw doelgroep.

Meer informatie