Media Doctors

Logo media doctors wit

E-commerce Marketing Bureau

Als team van specialisten begrijpen we het belang van effectieve E-commerce marketing en staan we klaar om jouw bedrijf te helpen groeien in de digitale wereld. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en jouw webshop bovenaan te krijgen.

Vrijblijvende audit aanvragen
voor jouw organisatie

Koeriersbedrijven die voortdurend hun eigen leveringsrecords breken, enorme groei in het aantal webshops en fysieke winkels die langzaam verdwijnen, e-commerce is populairder dan ooit. Ondanks deze groei, kan je het gevoel dat jouw webshop nog niet goed werkt en meer potentie heeft, een e-commerce marketing bureau kan hierbij helpen. Onze strategen zijn bekend met tal van adviezen en tactieken om jouw online bedrijf nog succesvoller te maken en doelstellingen te realiseren.

Onze e-commerce succesverhalen

Wat levert E-commerce marketing jou op?

Wat doen wij als E-commerce Marketing Bureau?

Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse van jouw website en specifieke behoeften en doelen. We beginnen met een diepgaand gesprek om een volledig begrip te krijgen van jouw bedrijf en jouw markt. Vervolgens ontwikkelen we en op maat gemaakte e-commerce strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Meer weten over de basis? In onze blog lees je hoe je met e-commerce kan beginnen

Als e-commerce marketing bureau geloven we in de inzet van data en AI en blijven we voortdurend de prestaties van onze activiteiten monitoren. Met AI marketing kunnen wij als marketeers betere keuzes maken op basis van gegronde data in plaats van aannames. Dit stelt ons in staat om proactief aanpassingen te maken en ervoor te zorgen dat je het maximale rendement op je investering behaalt. Ons team van specialisten, met specialisaties variërend van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot content creatie, werkt nauw samen om effectieve oplossingen te bieden die jouw e-commercebedrijf naar een hoger niveau tillen. 

We creëren met jou, waardoor we jouw inzichten combineren met onze ervaring en expertise om samen succes te boeken in de online wereld door de inzet van online marketing. 

Waarom kiezen voor ons als E-commerce Bureau?

Op maat gemaakte E-commerce strategie

Elk bedrijf is uniek, daarom ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die naadloos aansluiten bij jouw specifieke doelen en behoeften. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de marketingactiviteiten op elkaar aansluiten, in plaats van dat zij elkaar naar beneden halen. Wij doen dit door verschillende marketing kanalen met elkaar te combineren, zo kunnen wij betere resultaten behalen. 

Ontwikkelen en implementeren van een Omnichannel strategie

Als onderdeel van de E-commerce strategie, ontwikkelen wij een omnichannel strategie. In deze strategie staat uniformiteit centraal. Een omnichannel strategie houdt in dat ieder kanaal (online en offline) dezelfde boodschap naar buiten brengt en dezelfde (positieve) ervaring biedt voor de klant.

Een data driven aanpak

We nemen beslissingen op basis van feitelijke gegevens en diepgaande analyses. Door voortdurend prestaties te monitoren, optimaliseren we onze strategieën om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement op je investering behaalt. Hiervoor gebruiken wij verschillende programma's. Zo gebruiken wij Profitmetrics, wat ons helpt met het analyseren van resultaten, zodat wij jouw budget effectiever kunnen inzetten en jouw winst kunnen verhogen.

Team van experts

Ons team omvat experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, sociale media marketing, content creatie en meer. Door onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat jouw webshop beter gaat presteren.

Jouw bedrijf bovenaan door de inzet van online marketing

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Ons deskundige team staat paraat om je te helpen stijgen in zoekmachines door het bedenken van een SEO strategie. Door middel van doelgerichte optimalisatie vergroten we jouw online zichtbaarheid, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten die jouw webshop ontdekken.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Onze doordachte advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads of Bing zijn gericht op het maximaliseren van jouw Return on Investment (ROI). We streven naar kostenefficiënte campagnes die jouw merk in de schijnwerpers zetten. Door het gebruik van data blijven wij deze campagnes optimaliseren.

Social media advertenties

Een krachtige aanwezigheid op sociale media is van essentieel belang voor merkgroei en betrokkenheid van klanten. Onze specialisten creëeren inspirerende videoadvertenties en dynamische remarketingposts om jouw merk te promoten en klanten te overtuigen.

Contentcreatie

Kwalitatieve content vormt de kern van online succes. Onze content marketeers hebben veel ervaring, waardoor zij weten waar de consument naar verlangt. Zij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt met boeiende en informatieve content die jouw doelgroep aanspreekt.

Wij hebben het doel jouw webshop beter te laten presteren, door je webshop te promoten. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij hoe we e-commerce marketing zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen successen kunnen behalen.

Hogere omzet door het inschakelen van een E-commerce Marketing Bureau?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Pim?

Ontdek meer strategische diensten

Online branding

Wat is het effect van jouw merk op de klant? Waarom komt de klant bij jou en niet bij de concurrent? Een goed product is belangrijk, maar een positieve ervaring is vele malen belangrijker. Onze branding specialisten onderzoeken graag samen met jou wat de identiteit is van jouw merk en hoe jij hiermee je doelgroep kunt bereiken.

Meer informatie

Online leadgeneratie strategie

Je hebt een prachtige website of webshop, maar er zijn allerlei factoren waardoor er niemand op je website komt. Het succes van je website hangt af van het identificeren van potentiële klanten en vervolgens het trekken van hun aandacht. Samen gaan wij zorgen voor dat succes!

Meer informatie

Recruitment & Employer branding

Het vinden van juist personeel wordt alsmaar lastiger. De krapte en daarmee de strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. HDeze situatie vraagt om een nieuwe uitdaging: Niet het bereiken van potentiële kandidaten is het probleem, maar juist het overtuigen van deze kandidaten.

Meer informatie

E-commerce marketing omvat alle marketingactiviteiten die plaatsvinden via online marketing kanalen. Denk hierbij aan de inzet van advertenties in Google en op social media en de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Het is noodzakelijk dat E-commerce marketing goed doordacht is, zodat de online marketing kanalen naadloos op elkaar aansluiten. Wanneer dit niet het geval is, kan het budget niet optimaal ingezet worden. 

Tegenwoordig komen er elke dag nieuwe webshops bij, de concurrentie is dus hoog. Daarom is het van belang dat je E-commerce marketing inzet voor jouw online bedrijf. Zonder E-commerce marketing zul je weinig tot geen winst maken en zal de concurrentie je verslaan.

Ook is het belangrijk dat er een strategie zit achter e-commerce marketing. Wanneer je de aandacht hebt van de consument, is het belangrijk om deze vast te houden. Alleen zo kun je met jouw webshop blijven groeien. 

E-commerce marketing kan ingezet worden op veel verschillende kanalen. De populairste en belangrijkste kanalen zijn Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), E-mailmarketing en social media marketing. Een e-commerce marketing bureau kan je helpen met het combineren van deze kanalen zodat ze elkaar aanvullen, in plaats van dat ze elkaar in de weg zitten. Heb je hulp nodig met e-commerce marketing? Dan kun je contact met ons opnemen. 

Een e-commerce marketing bureau, richt zich specifiek op marketingactiviteiten en strategieën die gericht zijn op online winkels en e-commerce platforms. Het verschil tussen een e-commerce marketing bureau en een regulier marketing bureau zit voornamelijk in hun specialisatie en focus. 
Terwijl een regulier marketing bureau een breder scala aan marketingdiensten biedt en zich richt op verschillende industrieën, specialiseert een e-commerce marketing bureau zich specifiek in online winkelmarketing en strategieën. Het kiezen tussen de twee hangt af van jouw specifieke behoeften en doelen, vooral als het gaat om e-commerce activiteiten.