Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing Aalten

Online Marketing Aalten

Online marketing wordt steeds belangrijker voor bedrijven in Aalten en omgeving. Media Doctors is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven. We gebruiken onder andere SEO, SEA of sociale media campagnes. Met de juiste strategie realiseren we meer online aankopen en aanvragen. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de wereld van online marketing, zodat we onze cliënten de best mogelijke service kunnen bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen jouw bedrijf online te laten groeien in de Achterhoek en omstreken!

blog-organisch-hoger-in-google-1

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor een betere vindbaarheid

Online marketing in Aalten kan een geweldige manier zijn om je bedrijf op te laten vallen. Door middel van SEO of zoekmachine optimalisatie wordt een website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Er wordt aandacht besteed aan techniek, inhoud en autoriteit. Het resultaat? Een hogere positie in de onbetaalde zoekresultaten. Dit betekent dat wanneer mensen in Aalten zoeken naar bedrijven als het jouwe, ze meer kans hebben de jouwe als eerste te zien. En dat kan meer klanten en meer business voor je betekenen. Dus als je een manier zoekt om je bedrijf een boost te geven, overweeg dan online marketing in Aalten.

Wil jij weten hoe we met onze online marketing diensten jouw bedrijf willen laten groeien? Kom in contact! we bespreken het graag met je.

Social media marketing in Aalten

Met sociale media platforms zoals FacebookLinkedIn en Instagram kan jij jouw potentiële doelgroep bereiken. Het verhoogt de merkbekendheid en de interactie met het doelpubliek, en zorgt voor meer conversies. Bedrijven vinden daarom sociale media marketing een mooie aanvulling of alternatief voor SEA of SEO. In Aalten zien online marketing bedrijven de voordelen van het gebruik van sociale media platforms om een breder publiek te bereiken en in contact te komen met potentiële klanten. Door het gebruik van deze platforms kunnen bedrijven op een persoonlijker niveau contact maken met hun doelgroep, relaties en vertrouwen opbouwen, en uiteindelijk de verkoop en conversies verhogen. Als je een manier zoekt om je online marketing inspanningen op te voeren, overweeg dan om sociale media aan je strategie toe te voegen.

Online marketing in Aalten met SEA

Online marketing in Aalten kan een beetje een mijnenveld zijn om door te navigeren als je niet zeker weet waar je moet beginnen. Een optie die snel en tastbaar resultaat kan opleveren is betaalde reclame, of SEA (search engine advertising). In wezen houdt dit in dat je advertenties voor je bedrijf op Google plaatst, zodat ze bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Als iemand op je advertentie klikt, betaal je een vast bedrag. Dit kan een geweldige manier zijn om de naam en de producten van je bedrijf met minimale inspanning onder de aandacht van een groot publiek te brengen. 

Even contact opnemen met Gijs?

Wil jij met online marketing groeien met jouw bedrijf?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Ontdek onze online marketing diensten in Aalten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie