Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing Hengelo

Contentoptimalisatie seo

Wij van Media Doctors weten wel het een en ander over online marketing in Hengelo. We hebben al veel bedrijven in de omgeving geholpen met het verbeteren van hun online aanwezigheid en het behalen van meer succes. Dit doen we door de vindbaarheid in Google te verbeteren, meer verkeer naar uw website te leiden en meer online aanvragen te genereren. SEO, SEA en social media marketing zijn allemaal belangrijke onderdelen van onze strategie. Dus als jij hulp zoekt bij jouw online marketing in Hengelo, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

blog-organisch-hoger-in-google-1

Direct zichtbaar door online marketing in Hengelo met SEA

Tegenwoordig draait het allemaal om SEO. Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization, is het proces van het structureel veranderen en optimaliseren van jouw website. Hiermee zorg je ervoor dat zoekmachines als Google je beter beoordelen. Deze beoordeling resulteert in een stijging van de niet-betaalde zoekresultaten van jouw website. Met andere woorden, jouw website zal beter vindbaar zijn voor bepaalde zoektermen die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. Voor bedrijven is dit een essentieel aspect van online marketing om verkeer en leads te genereren in Hengelo en in de rest van regio Twente.

Wil jij weten hoe we jouw bedrijf laten groeien met online marketing? Kom in contact! Onze specialist bespreekt het graag met je.

  • Oldenzaal
  • Tubbergen
  • Losser
  • Rijssen
  • Nijverdal

Content inzetten voor jou online marketing strategie in Hengelo

Content marketing is tegenwoordig een hot topic, daarom dat veel bedrijven kijken naar mogelijkheden om dit in te zetten. Het houdt in dat je waardevolle, relevante content maakt en verspreidt om klanten aan te trekken, te binden en te converteren. Content verspreiden kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de vorm van blog posts, infographics, video’s of eBooks. Dit verspreid op social media platformen als InstagramFacebook en LinkedIn. De sleutel is om content te maken die interessant en nuttig is voor jouw doelgroep, zonder te verkoopgericht te zijn. Als het goed gedaan wordt, kan content marketing een uiterst effectieve manier zijn om leads te genereren en merkbekendheid op te bouwen. Als je erover denkt om content marketing in Hengelo in te zetten, dan willen wij je graag hier bij helpen om dit op een juiste manier te operationaliseren.

Jouw digital marketing specialist in Hengelo voor online advertenties

Als je op zoek bent om te adverteren in Hengelo, Google Ads is een geweldige optie. SEA is gemakkelijk op te zetten en kan zeer effectief zijn als het goed gedaan wordt. Het kan echter moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen en hoe jij het meeste uit jouw kunt budget krijgen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij werken met jou samen om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden en zorgen ervoor dat jij het meeste waar voor jouw geld krijgt. Wij helpen je graag om je online reclame naar een hoger niveau te brengen!

Social media inzetten om je doelgroep te bereiken

Social media is een belangrijk instrument van online marketing om in Hengelo jouw doelgroep te bereiken. je kunt verschillende platformen gebruiken om advertenties te maken die gericht zijn op een specifieke doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van LinkedIn of Facebook. Op deze manier kunt je jouw doelstellingen op een efficiëntere en effectievere manier bereiken. Social media advertising is een onmisbaar instrument voor een sterke marketingstrategie. Door dit te gebruiken kun je een groter publiek bereiken met je content en meer bekendheid creëren voor jouw merk of product. Bovendien kun je met social media marketing de resultaten van jouw campagnes volgen, zodat je jouw strategie na verloop van tijd kunt optimaliseren.

Even contact opnemen met Gijs?

Wil jij online voorop lopen met jouw bedrijf?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Ontdek onze online marketing diensten in Hengelo

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie