Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing Lichtenvoorde

Online marketing Lichtenvoorde

Online marketing in Lichtenvoorde en heel de Achterhoek doen we allemaal met één doel: de online vindbaarheid verbeteren voor meer online succes. We gebruiken SEO, SEA of sociale media campagnes. Dankzij de juiste strategie realiseren we meer online aankopen en aanvragen. We helpen je graag als je meer wilt weten over online marketing en de mogelijkheden ervan. Online marketing is tegenwoordig een must als je je bedrijf wilt laten slagen. We helpen je graag zodat je bedrijf kan groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Online marketing zou geen mysterie moeten zijn, maar iets dat voor iedereen duidelijk is. Met onze hulp zal dat spoedig het geval zijn!

Conversie optimalisatie (CRO)

SEO gebruiken voor jouw online marketing in Lichtenvoorde

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder het acroniem SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Dankzij zoekmachine optimalisatie stijgt de website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Media Doctors kan je hierbij helpen. we helpen je om je website beter vindbaar te maken in Google, zodat je meer bezoekers naar je website krijgt. Neem nu contact op met ons om je online marketing in Lichtenvoorde op de kaart te zetten en te stijgen in de zoekresultaten!

Wil jij weten hoe we jouw bedrijf laten groeien met online marketing? Kom in contact! Onze specialist bespreekt het graag met je.

Online marketing in Lichtenvoorde met SEA

Op zoek naar een online marketing bureau gespecialiseerd in SEA? Besteed je zoekmachine reclame uit aan een SEA specialist. Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd en behelst online adverteren in zoekmachines zoals Google. Google Ads, Google Shopping, Remarketing en Google Display zijn manieren om direct in de bovenste resultaten van Google te belanden en je doelgroep gericht te benaderen. wij helpen je het meeste uit je online campagne te halen door je te helpen de juiste zoekwoorden te kiezen en conversies op te zetten. Zo word je niet alleen gevonden door je doelgroep, maar komen ze ook naar je website of webwinkel. SEA is een essentieel onderdeel voor jouw online marketing in Lichtenvoorde.

Online marketing in Lichtenvoorde doormiddel van social media

Online marketing in Lichtenvoorde is een stuk gemakkelijker geworden dankzij de sociale media. Door platforms als Facebook, LinkedIn en Instagram te gebruiken, kunnen bedrijven een veel breder publiek bereiken dan met traditionele marketingmethoden mogelijk zou zijn. Bovendien helpt social media marketing om meer merkbekendheid en interactie met het doelpubliek te creëren. Daardoor is de kans groter dat bedrijven die sociale media marketing gebruiken een toename in conversies zien. Daarom is sociale media marketing een prima aanvulling of alternatief voor SEA of SEO.

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek onze online marketing diensten in Lichtenvoorde

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie

Wil jij online voorop lopen met jouw bedrijf?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07