Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing uitbesteden

Ga voor krachtige strategieën die je doelgroep aanspreken. Met de expertise van onze specialisten zorgen wij ervoor dat je op het juiste moment zichtbaar bent onder de doelgroep en het maximale resultaat behaalt uit je investering.

Wil jij groeien door het uitbesteden van Online Marketing?

Het uitbesteden van online marketing is tegenwoordig één van de vele manieren om de concurrentie voor te blijven.  Ben je nog niet bezig met online marketing? Of heb je het gevoel dat er veel meer uit te halen valt? Dan is online marketing uitbesteden aan een marketingbureau de oplossing voor jou en jouw bedrijf.

Onze online marketing succesverhalen

Wat levert Online Marketing uitbesteden op?

Jouw Online Marketing uitbesteden aan Media Doctors

Onze online marketing specialisten zorgen ervoor dat je met jouw bedrijf meer leads, klanten en omzet behaalt. Alles wat we doen is data gedreven, waardoor wij het meeste halen uit online marketing. Bij ons staat jouw organisatie voorop en halen we energie uit het gezamenlijk behalen van successen.

Onze werkwijze

Bij ons draait alles om de behoeften van onze klanten. Onze werkwijze begint met een eerste kennismakingsgesprek, waarbij we de belangrijke basis leggen voor onze samenwerking. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de doelen en het budget van jouw bedrijf, en nemen we de tijd om te begrijpen wie jouw doelgroep is en wat jouw product of dienst precies inhoudt. We voeren een grondige evaluatie uit van jouw huidige online prestaties en stellen een gedetailleerd plan op dat specifiek is afgestemd op jouw bedrijf. Zodra we het plan hebben opgesteld, gaan we aan de slag en werken we nauw samen met jou om de beste resultaten te behalen. We houden regelmatig overleg om de voortgang te bespreken, de resultaten te analyseren en indien nodig de doelstellingen bij te stellen

Online marketing uitbesteden

Verschillende onderdelen van Online Marketing uitbesteden

Online marketing is een breed begrip. Er zijn dan ook veel verschillende kanalen die gebruikt worden voor online marketing. Wij werken ook vaak met deze kanalen als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van een omnichannel strategie.  We vertellen je graag meer over een aantal verschillende richtingen waarin we jou kunnen helpen.

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, is een bekend en belangrijk onderdeel van het uitbesteden van online marketing. Door middel van SEO kom jij met jouw bedrijf hoger in zoekmachines te staan. Hierdoor ben je zichtbaar en vindbaar voor jouw doelgroep.

Search Engine Advertising (SEA)

Een andere bekende manier om bovenaan in Google te komen is Search Engine Advertising, ofwel SEA. Deze vorm van online marketing zorgt ervoor dat je tegen betaling bovenaan komt te staan in Google. Hierdoor zie je direct resultaat, in tegenstelling tot SEO.

Social Media Advertising

Social media advertising is een andere manier van online adverteren. Deze advertenties zijn alleen zichtbaar op social media en gericht op jouw doelgroep. Door het inzetten van advertenties worden niet alleen jouw volgers bereikt, maar de hele doelgroep. Daarom is dit een zeer effectieve manier van online marketing uitbesteden.

E-mail Marketing

Deze vorm van online marketing wordt ingezet om klanten meer te verbinden met jouw merk, door ze regelmatig te benaderen. Deze emails hebben vaak betrekking op een tijdelijke actie of het aankondigen van nieuws. Voor ieder bedrijf een andere invulling.

Contentmarketing

Contentmarketing omvat het creëren, activeren en monitoren van je content om potentiële klanten te ondersteunen en te overtuigen van je product of dienst. Het doel is om relevante content te bieden die je klanten informeert en aanspreekt. Een voorbeeld hiervan is een creatieve advertentie op social media die je potentiële klant overhaalt om een whitepaper te downloaden met meer informatie over je product.

Marketplaces

Het adverteren op online marketplaces zoals Amazon, Bol.com en Marktplaats leidt tot meer online verkoop en omzet. Potentiële kopers die al de intentie hebben om iets te kopen, worden opnieuw verleidt om deze bij jouw bedrijf te kopen. Voordelen van adverteren op marketplaces zijn: betaal alleen per afgeronde order, grote groep potentiële klanten wordt bereikt en je weet vooraf al wat de kosten zijn.

5 voordelen van Online Marketing uitbesteden aan Media Doctors

Expertise op elk gebied

Wij beschikken over een groot aantal online marketing specialisten met veel ervaring op ieder gebied. Door onze ervaring kennen wij de ins en outs van bijna alle branches, waardoor wij het meeste halen uit online marketing voor jouw bedrijf.

Besparing van tijd en middelen

Online marketing uitbesteden heeft als voordeel dat het tijd en kosten bespaart. Het opzetten en uitvoeren van een effectieve online marketingstrategie kan veel tijd en middelen vergen. Door het uit te besteden aan een online marketingbureau, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en wordt uw campagne door onze online marketing specialisten uitgevoerd.

Meetbare resultaten

Door de inzet van onze data-analisten maken we het mogelijk de beste resultaten te behalen en deze te optimaliseren. Hierdoor kunnen wij de juiste en realistische doelen opstellen en waar nodig bijsturen. Dit zorgt ervoor dat de online marketingcampagne zo effectief mogelijk wordt uitgevoerd.

Kostenbesparend

Wij beschikken over een groot aantal online marketing tools en hebben hier al veel ervaring mee. Het uitbesteden van online marketing bespaart daarom dus kosten. Dit geld kun je weer gebruiken voor andere activiteiten binnen de organisatie.

Flexibiliteit

Per maand bepaal je zelf welke online marketing diensten je wilt inzetten. Wij zullen hier ook advies in geven, waardoor het uitbesteden van online marketing op de meest effectieve manier gedaan wordt.

Waarom online marketing uitbesteden bij Media Doctors?

Het uitbesteden van online marketing bij Media Doctors heeft veel voordelen. We beschikken over een groot aantal specialisten met ieder een eigen expertise. Ook hebben wij veel ervaring met tools die gebruikt worden om de beste resultaten te behalen. Wij doen alles op basis van data, waardoor succes gegarandeerd is. Je wordt betrokken tijdens het hele proces, waardoor je niet voor onverwachte negatieve resultaten komt te staan. Wij zijn heel flexibel, bij ons bepaal je zelf waar de focus per maand op ligt. Als wij hier ander over denken, dan zijn wij ook zo eerlijk dit te melden.
Nog niet overtuigd? Kijk dan even naar onze succesverhalen, daarna komen wij graag in contact!

Even contact opnemen met Pim?

Groeien door het uitbesteden van Online Marketing?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Ontdek onze online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie