Over ons

Online marketing

Wij zorgen ervoor dat jij voorop gaat lopen!

Wij zijn Media Doctors online marketing & strategie. Wij helpen klanten met het bereiken van de juiste doelgroep in de online wereld door ijzersterke strategieën, online campagnes en waardevolle content. Ons team van jonge professionals is altijd in beweging om alles uit de kansen van jouw bedrijf te halen. 

Dat moet ook wel in een wereld waar artificial intelligence, big data en robots leidend zijn. Zonder beweging kunnen we de ontwikkelingen om ons heen niet bij houden en geen voorloper zijn. We streven ernaar om onze klanten te verrassen, door verwachtingen te overtreffen. Dat zorgt voor een glimlach bij onze klanten. 

Onze kernwaarden

Er is geen standaard formule

Y = ax + b is helaas niet de oplossing voor de vraag hoe creëer ik meer waardevolle leads? Ieder project dat wij starten grijpen wij aan als een nieuw probleem waar geen standaard oplossing voor is. Dit zorgt ervoor dat jij een uniek plekje in de online wereld inneemt en gaat voorlopen.

Bij ons is half werk geen werk

"Kunnen we niet alleen Google Ads inzetten?” Een vraag die wij vaker horen. Tuurlijk kan dat, maar met alleen Google Ads word je geen voorloper. Veel projecten hebben meerdere middelen nodig. Half werk is immers geen werk en wij adviseren altijd wat er nodig is om het doel te behalen.

We zijn het niet altijd met je eens

Er zijn al genoeg jaknikkers op deze wereld. Dat zijn wij niet. Heb jij een goed voorstel? Dan luisteren wij daar graag naar. Zien we er potentie in? Dan zeggen we zeker ja. Denken we dat het niet gaat werken? Dan hoor je dat ook van ons. Wel zo eerlijk toch?

Het verlengstuk van jouw bedrijf

Vanaf nu heeft jouw bedrijf er een locatie bij. En dat wel in hartje Groenlo. Samen vormen we een gouden combinatie met jouw vakkennis en onze kennis van online marketing.

Wij doen niet aan valse beloftes

Je snapt nu inmiddels wel dat ieder project verschillend is en dus ook verschillende resultaten oplevert. Er is niets zo vervelend als een tegenvaller. Daarom doen wij niet aan valse beloftes. We zorgen voor een duidelijke indicatie van wat het project in verschillende scenario’s kan opleveren.

Transparantie is niet meer dan normaal

Transparantie is de basis van een vertrouwde samenwerking. Lopen de campagnes even iets minder, hoor je dat van ons. We geven je inzicht in onze bezigheden via Monday.com en de resultaten van de campagnes bekijk je op ieder moment in Google Data Studio. Niet meer dan normaal vinden wij.

Onze specialisten

portret-luc-media-doctors

Luc Berendsen

Online Marketeer & Merkstrateeg

portret-pim-media-doctors

Pim Westervoorde

Online Marketeer & Strateeg

portret-mark-media-doctors

Mark Peters

Projectmanager

portret-gijs-media-doctors

Gijs Geelink

Online Marketeer & SEA Specialist

Pieter Reusen

Online Marketeer & SEO Specialist

portret-thomas-media-doctors

Thomas Sessink

Online Marketing

Vacatures en stagelopen

Heb jij na het zien van deze knappe koppen zin om dit leuke team te komen versterken? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie, vinden we altijd leuk!