Media Doctors

Wij zijn een onderdeel van jouw organisatie.

Korte lijnen, snel schakelen en afspraak is afspraak, daar houden we van. Wij willen gezien worden als interne marketing afdeling waarin wij samen duidelijke doelen stellen en altijd gaan voor online groei. In samenwerking met jouw vakkennis van jouw branche werken wij gezamenlijk aan hetgeen waar wij goed in zijn. Deze samenwerking zal niet alleen resulteren in een product wat zal voldoen aan jouw wensen, maar ook voldoen aan de wensen van jouw doelgroep.

Ons team

Mark Peters

Mede-eigenaar / Projectmanager

Pim Westervoorde

Mede-eigenaar / Online Strateeg

Yaëll Biharie

Accountmanager

Ken Kamperman

UX/UI-designer

Luc Berendsen

Online Marketeer

Stijn Tenten

Developer

Gijs Geelink

Online Marketeer

Jim Wijnen

Content Creator

Dit is onze cultuur

Cultuur wordt gemaakt door mensen, dat is ook meteen de kern van ons bedrijf. Jonge, creatieve professionals die gaan voor groei. We verrassen, door verwachtingen te overtreffen. Dat zorgt voor een glimlach bij onze klanten. 

We houden van transparantie en cultuur. Dit zie je terug in ons werk voor onze klanten. Er hangt een informele en creatieve sfeer met een Achterhoekse nuchterheid!

Werken bij Media Doctors

Wil je onderdeel zijn van ons team? Bekijk eens onze vacatures! Staat jouw rol er niet tussen? Probeer een opensollicatie, misschien kunnen we samen sparren over welke rol en in wat voor vorm jij ons kunt versterken!