Media Doctors

Logo media doctors wit

Over ons

Aanjagers van succes

Wij zijn de aanjagers van jouw succes! Wij helpen klanten met het bereiken van de juiste doelgroep in de online wereld. We bouwen sterke strategieën, zetten online campagnes uit, maken creatieve content en zetten data op een slimme manier in. 

In een snel veranderende, online wereld, blijven wij in beweging om voorloper te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo benutten we de kansen om het beste uit jouw bedrijf te halen. Jouw glimlach is ons succes! 

Onze aanjagers

portret-luc

Luc Berendsen

Merkstrateeg & Projectmanager

Pim Westervoorde

Strateeg & Online Marketing Consultant

portret-mark

Mark Peters

Projectmanager

luc-holterman

Luc Holterman

Online Marketing Consultant

portret-gijs

Gijs Geelink

SEA-specialist

Pieter Reusen

SEO-specialist

portretfoto-pim

Pim Nienhuis

SEO- & SEA-specialist

Juul-Online-Marketing

Juul van Schaick

Social Ads & SEA-specialist

portret-merel

Merel Nijland

Online Marketeer (Stage)

Jules Stokkers

Online Marketeer (Afstudeerder)

portretfoto-indy

Indy Klomphaar

Content Marketeer

Portretfoto-ebbe

Ebbe Wienholts

Data & AI-specialist

Onze kernwaarden

Betrokken

Wij zijn betrokken bij jouw organisatie, en jouw product. Jouw wensen, onze kennis. We luisteren écht naar jouw verhaal en doelen, zo creëren wij een strategie die past bij jouw situatie. Samen werken we aan jouw succes.

Experts

Wij zijn doelgerichte experts. We begrijpen de digitale wereld en zetten die kennis in om jouw merk vooruit te helpen. Aan de hand van data creëren we creatieve én effectieve online marketing campagnes. Optimaal resultaat, zo maken wij het verschil!

Aanjagers

Aanspreken, overtuigen én binden! We zitten nooit stil en zorgen dat jij dat ook niet doet. We gaan altijd vol gas om vernieuwende strategieën te bedenken. Wij zijn de aanjagers van succes.

Hoe wij te werk gaan

We beginnen met een kennismaking. Hierin willen we graag jou en je bedrijf beter leren kennen. We bespreken de USP’s van jouw organisatie, de doelen, doelgroepen, het budget en de verschillende wensen. Indien nodig plannen we een merksessie in, waarin we dieper ingaan op de positionering van je bedrijf. 

Altijd een plan op maat

Na de kennismaking, of de merksessie, gaan wij aan de slag met een strategisch marketingplan waarmee jouw bedrijf de beste resultaten gaat behalen. In dit plan hebben we duidelijk in kaart gebracht welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en welke kanalen we inzetten. Alles specifiek gericht op jouw wensen. 

padel-met-team
stagelopen

Vacatures en stagelopen

Heb jij na het zien van deze knappe koppen zin om dit leuke team te komen versterken? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie, vinden we altijd leuk!