Media Doctors

Logo media doctors wit

SEA uitbesteden

Kies voor krachtige campagnes die overtuigen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat je het maximale rendement haalt uit je budget.

Wil jij groeien door het uitbesteden van SEA?

SEA is een ideale manier om snel meer website bezoekers en klanten te krijgen. Echter worden programma’s zoals Google Adwords vaak snel lastig en complex, waardoor er niet het maximale uitgehaald kan worden. Bij Media Doctors hebben wij experts die veel kennis en ervaring hebben op het gebied van SEA en net dat extra beetje uit Google Ads halen. Een goede oplossing dus als je zelf geen tijd of voldoende kennis hebt, maar wel je naamsbekendheid wilt vergroten en online wilt opvallen bij jouw doelgroep.

Onze SEA succesverhalen

Wat levert SEA uitbesteden op?

AI in Marketing

Jouw SEA laten doen door Media Doctors

Tegenwoordig zijn er veel manieren om hoger in Google te komen. Misschien wel de bekendste is SEO, echter duurt het vaak even voordat er echt goede organische resultaten te zien zijn. SEA is een andere manier om hoger in google te komen, wanneer jouw doelgroep zoekt op jouw product of dienst.

Het adverteren op Google kan zelf gedaan worden met behulp van programma’s zoals Google Ads en Google keywordplanner. Maar deze programma’s zijn vaak complex en uitgebreid, waardoor het beter is om SEA uit te besteden aan een SEA bureau. Ook het bijsturen en optimaliseren van een Google Adwords campagne is lastig. Onze SEA specialisten hebben veel ervaring en weten de juiste campagnes op te zetten om mooie resultaten te behalen,  waardoor jouw website hoger in Google komt.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is speciaal afgestemd op wat onze klanten fijn vinden. We beginnen de samenwerking met een kennismakingsgesprek waarin we een belangrijke basis leggen. Hier bespreken we bijvoorbeeld het budget en doelstelling van jouw bedrijf, maar ook wie de doelgroep is en wat we moeten weten over jouw product of dienst. Wij zorgen voor een nulmeting en stellen een plan op, waarna we aan de slag gaan. We houden maandelijks een overleg waarin we de resultaten bespreken en doelstellingen bijstellen als dat nodig is. 

Wil jij ook direct goede resultaten door het uitbesteden van SEA? Onze SEA specialisten helpen je graag!

Verschillende onderdelen van SEA uitbesteden

Search Engine Advertising

Door te kijken naar de zoekintentie, het doel van jouw organisatie en de kosten, wordt de campagne ingericht en wordt jouw organisatie gevonden door de juiste doelgroep.

Display Advertising

Dit is een visuele manier van SEA, waarbij banners getoond worden op websites waar jouw doelgroep actief is. De doelgroep ziet direct jouw producten, waardoor er sneller en meer aankopen gedaan zullen worden.  

Remarketing Advertising

Hiermee bereik je recente websitebezoekers, die nog geen aankoop hebben gedaan, opnieuw met de juiste boodschap en jouw product of dienst. Hierdoor trek je jouw potentiële klant steeds verder naar jouw bedrijf. 

Shopping Advertising

Als je het voor jouw doelgroep nog makkelijker wilt maken om jouw producten online aan te schaffen, is Google Shopping-campagne een goede keuze. Na een zoekopdracht krijgen gebruikers gelijk jouw producten te zien en kunnen deze gemakkelijk worden besteld. Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis en de juiste tools zorgen wij voor veel vertoningen, klikken en dus omzet.

5 voordelen van SEA uitbesteden bij Media Doctors

Bereik

Google Ads bieden de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken, omdat je direct bovenaan in Google zichtbaar bent. Door het gebruik van targeting opties kun je bovendien gericht adverteren op een specifieke doelgroep.

Gericht adverteren

Met online adverteren kun je gericht adverteren op basis van leeftijd, locatie, interesses en zoektermen. Wij zorgen ervoor dat je alleen de mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Data analyse

Door de inzet van onze data-analisten meten wij precies wat het effect van de advertentie is, bijvoorbeeld het aantal clicks, conversies of vertoningen. Hierdoor kun je de effectiviteit van je advertentiecampagnes gemakkelijk bijsturen en optimaliseren en kunnen wij kijken waar nog onbenutte mogelijkheden liggen.

Expertise

Online adverteren bij Media Doctors heeft als voordeel dat wij veel ervaring hebben met het opzetten van Google Ads campagnes en het optimaliseren ervan.

Kosten

Google advertenties kunnen relatief goedkoop zijn, omdat je zelf kunt bepalen hoeveel je uitgeeft en je alleen betaalt voor de vertoningen of clicks die je advertentie krijgt. Daarnaast zorgen onze SEA specialisten ervoor dat de opbrengsten hoger zijn dan de kosten.

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek onze andere online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie