Media Doctors

Logo media doctors wit

SEO uitbesteden

Door de inzet van SEO vergroot je je organische zichtbaarheid en verhoog je  je organische posities in de zoekmachine.

 

Wil jij groeien door het uitbesteden van SEO?

Er zijn verschillende manieren om bovenaan te komen in Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is misschien wel één van de bekendste manieren en is de laatste jaren een specialistisch vakgebied geworden. SEO vereist veel tijd, kennis en ervaring om succesvol te zijn. Om hoger te ranken in Google moet je investeren in een solide SEO strategie en kansen weten te benutten. Het uitbesteden van SEO aan een SEO bureau kan hierbij helpen. Onze SEO specialisten weten welke zoekwoorden belangrijk zijn en welke content geschreven of geoptimaliseerd moet worden.

Onze SEO succesverhalen

Wat levert SEO uitbesteden op?

Jouw SEO laten doen door Media Doctors

Wij merken vaak dat onze klanten eerst zelf aan de slag gaan met SEO, voordat zij bij ons aankloppen. Dit is begrijpelijk, omdat je als bedrijf niet direct onnodig geld uit wilt geven. Echter blijkt uit de resultaten vaak dat alle tijd en moeite die erin is gestopt, niet veel of de juiste resultaten heeft opgeleverd. Dat is natuurlijk zonde.

Het uitbesteden van SEO bij ons heeft als voordeel dat wij de expertise en ervaring hebben om ontwikkelingen door te voeren en bij te houden, Google posities te monitoren en concurrenten te analyseren. Door SEO bij Media Doctors uit te besteden bespaar je dus tijd en geld, en weet je zeker dat je direct goede resultaten haalt.

Onze werkwijze

Aan het begin van onze samenwerking voeren we een kennismakingsgesprek waarin we jouw bedrijf en de USP’s, de doelgroep, het budget en doelstellingen bespreken. Vervolgens doen we een 0-meting en stellen we een strategie en plan van aanpak op, inclusief bijbehorende budgetten. Na akkoord gaan we direct aan de slag met het uitvoeren van de SEO strategie, gebaseerd op de eerder besproken doelstellingen en doelgroep(en). Iedere maand worden de resultaten besproken en nieuwe doelstellingen opgesteld.

Groeien door het uitbesteden van SEO?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Verschillende onderdelen van SEO uitbesteden

Technische SEO

Om goed vindbaar te zijn op Google zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten. Eén van deze aspecten is technische SEO, wat bestaat uit meer dan 200 punten. Hier gaat het erom dat de website functioneert conform de richtlijnen van Google op het gebied van techniek.

Content SEO

Content is ook een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Door pakkende en interessante content te creëren, kun je jouw doelgroep inspireren en uiteindelijk overtuigen om tot een aankoop over te gaan. Het is daarbij essentieel om in de huid van je doelgroep te kruipen en te kijken naar de belangrijkste punten waar zij naar op zoek zijn.

Linkbuilding SEO

Tot slot is linkbuilding een belangrijk onderdeel van SEO. Dit betekent eigenlijk het vergaren van interne en externe links naar de verschillende pagina’s van je website, zodat je meer autoriteit krijgt. Het opbouwen van een goed linkprofiel kost tijd en kennis en moet zorgvuldig gedaan worden. Als dit goed uitgevoerd wordt, zorgt dit voor een hogere positie in Google.

5 voordelen van SEO uitbesteden bij Media Doctors

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van SEO bij ons zorgt ervoor dat je deze tijd kan stoppen in jouw bedrijf, om zo op alle vlakken de concurrentie voor te blijven.

Expertise

Wij als professioneel SEO bureau beschikken over de benodigde kennis en ervaring om een effectieve SEO strategie op te stellen en uit te voeren. Zo ben je verzekerd van een optimale vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines.

Kostenefficiëntie

Het inhuren van SEO bureau kan op de lange termijn kosten effectiever zijn dan het zelf uitvoeren van SEO. Wij hebben de tools en middelen om resultaten te behalen, terwijl je als ondernemer deze vaak moet aanschaffen of ontwikkelen. Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van SEO waardoor wij efficiënt te werk gaan.

Blijvende monitoring

Wij blijven de prestaties van je website monitoren en passen de SEO strategie aan wanneer nodig. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, waardoor jij en jouw bedrijf verzekerd zijn van een blijvende vindbaarheid.

Concurrentievoordeel

Door het uitbesteden van SEO aan ons kun je je onderscheiden van je concurrenten. Een effectieve SEO strategie kan namelijk leiden tot een hogere positie in zoekresultaten, waardoor je meer verkeer en potentiële klanten kunt aantrekken en zo de concurrentie altijd een stapje voor blijft.

Even contact opnemen met Pieter?

Ontdek onze andere online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie