Hoe wij jouw merk tot een hoger niveau tillen.

Media Doctors is het marketingbureau uit Groenlo. Met onze nuchtere Achterhoekse instelling gaan we samen met jou voor online groei. Aan de hand van een ijzersterke strategie maken wij jouw merk online nog beter! Wij houden van duidelijkheid en daarom werken wij volgens een heldere manier van werken. Van strategie tot evaluatie.

– 01

Strategie

Werken vanuit een digitale, uitgedokterde strategie, dat is onmisbaar als je het aan ons vraagt. Bij ons ligt een digitale strategie altijd aan de basis van online succes. Wat er dan nodig is om dat online succes te bereiken is afhankelijk van het doel van het project. Zie het als een behandelplan!

– 02

Design

De website is het online (en digitale) visitekaartje die gebruik maakt van de huisstijl. Of dit nou een informatieve website is of een webshop, jouw doelgroep komt er mee in aanmerking. Elke digitale uiting wordt ontworpen waar de eindgebruiker centraal staat.

– 03

Ontwikkeling

Vervolgens gaan we de website en/of webshop aan de hand van het webontwerp ontwikkelen. Door een website op te bouwen vanaf nul kunnen we zelf bepalen wat er nodig is voor jouw organisatie en aansluiten bij de wensen en behoeftes van jouw doelgroep.

– 04

Marketing

Wij weten als geen ander welke kanalen en uitingen voor jouw organisatie, jouw product en jouw doelgroep relevant zijn. Leent jouw webshop zich uitermate voor Zoekmachine adverteren (SEA) of zien we grote kansen op het gebied van organische groei in Google (SEO)? Onze collega’s weten de plussen en minnen en ontwikkelen zo de perfecte marketingstrategie voor jou.

– 05

Evaluatie

Is de gezamenlijke doelstelling realistisch? Of was deze te ambitieus? Een evaluatie of rapportage geeft een duidelijk beeld van de voortgang. Lopen de campagnes goed? Waarom wel of niet?

Elke 3 maanden evalueren we de voortgang, maken we nieuwe plannen en stellen we eventueel de doelen bij. Zo zorgen we samen voor de maximale groei van jouw bedrijf!