Media Doctors

Logo media doctors wit

Contentcreatie

Het verspreiden van content op online kanalen kan waardevol zijn voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de content jouw doelgroep aanspreekt waardoor jouw bedrijf Top of Mind blijft bij de doelgroep.

Online duidelijk aanwezig zijn door Contentcreatie?

Als bedrijf moet je online zichtbaar zijn met pakkende content. Hoe doe je dit? Contentcreatie is in vele vormen te realiseren, waar het kiezen van de juiste vorm is voor veel bedrijven een lastig. Er zijn namelijk veel aspecten waar je rekening mee moet houden bij het beheren en creëren van je content.

Onze contentcreatie succesverhalen

Wat is contentcreatie?

Contentcreatie is het ontwikkelen van de (online) uiting op basis van de opgestelde strategie. Pakkende teksten schrijven of prachtige plaatjes schieten zijn geen probleem voor onze creatievelingen en tevens belangrijke factoren voor contentcreatie. Wij geloven in specialisme, net zoals ieder van onze marketeers zijn eigen specialisme heeft. Daarom werken wij graag met partners; échte specialisten in hun vakgebied!

Waarom is contentcreatie belangrijk?

Contentcreatie zorgt voor meer naamsbekendheid van je bedrijf. Het zorgt ervoor dat je je merk met je doelgroep verbindt en interacteert. Daarnaast leer je jouw doelgroep beter kennen. Wat vinden ze wel interessant en wat niet?

Contentcreatie met AI

Bij Media Doctors begrijpen we dat hoogwaardige content de kern vormt van elke succesvolle marketingstrategie. Met de integratie van AI marketing, kunnen we contentcreatie naar een hoger niveau tillen. Kunstmatige intelligentie kan namelijk helpen bij het automatisch genereren van teksten, het personaliseren van berichten en zelfs bij het optimaliseren van visuele content.

Door machine learning te gebruiken, kunnen we trends in klantgedrag identificeren die ons in staat stellen om content te creëren die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook uiterst relevant voor jouw doelgroep. Dit resulteert in een meer betrokkenheid bij de doelgroep.

Of het nu gaat om blogposts, social media updates of productbeschrijvingen; met AI-aangedreven contentcreatie zorgen we ervoor dat jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomt.

contentcreatie

Welke vormen van contentcreatie zijn er?

Voor jouw bedrijf kan je verschillende middelen inzetten om je contentstrategie uit te voeren. Het type content dat je gaat gebruiken is ook afhankelijk van de kanalen die je gaat inzetten. We onderscheiden contentcreatie in verschillende vormen:

Copywriting

Hoe zorg je ervoor dat iemand bij het lezen van een van jouw teksten zijn aandacht erbij houdt of nog belangrijker, overgaat naar conversie. Sterke copy verpakt jouw boodschap in bijvoorbeeld een scherpe blog of een prikkelende nieuwsbrief. 

Geoptimaliseerde SEO teksten laten schrijven

We zorgen ervoor dat de copy SEO technisch goed in orde is. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek schrijven wij content, waarbij we ervoor zorgen dat de veel gezochte zoektermen correct worden toegepast in een tekst. Hierdoor komt jij hoger in de zoekmachines, zoals Google en Bing. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? neem contact met ons op en dan  vertellen we je graag meer!

Contentfotografie

Fotografie kan jouw content maken of breken. Wij gaan uiteraard altijd voor dat eerste. De vaste fotografen waar we mee werken, leggen jouw identiteit of campagne vast op beeld. Uiteraard kan deze content op een duurzame manier crossmediaal weggezet worden en is daarom een duurzame vorm van contentcreatie.

Videocontent

Spring eruit met bewegend beeld. Video is de perfecte basis voor jouw advertenties, website of social media content. Samen met onze partner creëren we een helder script voor de campagne of eventuele bedrijfsvideo.

Contentdesign

Sluit jouw webdesign nog wel aan bij het merk dat je nu bent? In samenwerking met de beste designers en developers zorgen we ervoor dat jouw merkidentiteit vertaald wordt naar een passende visuele identiteit

Jouw contentcreatie uitbesteden

Bij het ontwikkelen van content starten we eerst met een kennismaking met onze klant. Wij willen jouw bedrijf eerst goed leren kennen, om zo een contentstrategie op te stellen. Hierin wordt de doelgroep voor de contentcampagne bepaald en onderzoek gedaan naar de markt waar jou bedrijf zich in bevindt. Op basis van deze contentstrategie die we samen met jou opstellen gaan wij kijken welke content er gecreëerd moet worden.

Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij  voor je kunnen betekenen voor het uitbesteden van jouw contentcreatie!

Nieuwsgierig wat met contentcreatie voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Indy?

Ontdek meer content diensten

Contentmarketing

Contentmarketing is de creatie, activatie en monitoring van jouw content. Campagnes met een sterk en goed verhaal zorgen namelijk voor meer conversies. Een groot deel van succes wordt bepaald door content.

Meer informatie

Merkactivatie

Jij weet al wie je doelgroep is, wat het gedrag is en waar zij zich bevinden, toch weten zij niet wie jij bent. Goede producten of diensten hebben is stap één, goede merkactivatie is stap twee. Met als doel; fans van jouw merk creëren.

Meer informatie