Merkactivatie

Uithangbord kantoor Media Doctors

Jij weet al wie je doelgroep is, wat het gedrag is en waar zij zich bevinden, toch weten zij niet wie jij bent. Goede producten of diensten hebben is stap één, goede merkactivatie is stap twee. Met als doel; fans van jouw merk creëren.

Merkactivatie wordt vaak verward met content marketing of strategie, toch is dit niet hetzelfde. Merkactivatie gaat namelijk over een campagne of event, waarbij het doel vaak is om interactie op te zoeken met de doelgroep (zonder dat dit tot directe verkopen leidt). Met merkactivatie til je jouw merk naar een hoger niveau. Denk aan de lanceringen van een nieuw bedrijf, de introductie van een nieuw product, het aanspreken van een nieuwe doelgroep of juist de binding met jouw huidige doelgroep versterken.

Merkactivatie campagnes staan niet in één middag, maar dienen groots te worden aangepakt. Je wilt namelijk jouw doelgroep verrassen en inspireren met jouw merk. Daar komt veel bij kijken, het inspireren van jouw doelgroep begint namelijk met het ademen van jouw merk door onze specialisten. 

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Lenneke?

Ontdek meer content diensten

Content Marketing

Content marketing is de creatie, activatie en monitoring van jouw content. Campagnes met een sterk en goed verhaal zorgen namelijk voor meer conversies. Een groot deel van succes wordt bepaald door content.

Meer informatie

Content Creatie

Pakkende teksten schrijven of prachtige plaatjes schieten is geen probleem voor onze creatievelingen. Wij geloven in specialisme, net zoals ieder van onze marketeers zijn eigen specialisme heeft. Daarom werken wij graag met specialisten.

Meer informatie