Media Doctors

Logo media doctors wit

Online marketing

Onze online marketing diensten

Welk middel zet je in om meer waardevolle leads, meer verkeer of meer naamsbekendheid te genereren? Ons team van online marketing specialisten zet, op basis van data, middelen in om het meeste uit jouw digitale kansen te halen in Nederland.

Zichtbaar zijn op het juiste moment. Daar draait het om bij online marketing. Uiteraard werken we vanuit een marketing plan met strakke budgetten en KPI’s. Aan de hand van het See-Think-Do-Care model voeren we dit plan uit. We verzamelen real-time resultaten en blijven optimaliseren tot we het gewenste resultaat bereiken.

Vraag vrijblijvend een online marketing Audit aan

Combinatie van middelen

Online marketing bestaat uit quick wins en resultaat op lange termijn. De quick wins zijn te behalen door advertenties, dit geeft vervolgens ruimte om de Search Engine Optimization van je website of webshop te optimaliseren zodat je op lange termijn kan blijven groeien. 

Wij geloven dat iedereen zo zijn eigen specialisme heeft, die van ons online marketing en jij hebt die van jou in je eigen branche. Door onze krachten te bundelen met jouw branche en kennis, zetten we krachtige campagnes op en word jij voorloper.  En als het handiger is dat we bij jullie In-House werken, dan doen we dat toch?

Recruitment marketing & employer branding

Transparantie is niet meer dan normaal

Je mag alles van ons weten. Werkgerelateerd dan. Transparantie vinden wij namelijk erg belangrijk, het is de basis van een vertrouwde samenwerking. Lopen de campagnes even iets minder dan hoor je dat van ons. Daarnaast geven wij je inzicht in onze bezigheden en uren. De resultaten van de campagnes kan je op ieder moment bekijken in een op maat gemaakt dashboard in Google Data Studio. Niet meer dan normaal vinden wij.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Onze andere diensten

Een uitgedokterde strategie, dat is de basis als je voorloper wilt zijn. De digitale wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en updates vliegen je om de oren. Ons team wijst je graag de weg in deze hectische wereld.

Raak jouw doelgroep met prachtige beelden, krachtige video’s en pakkende teksten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw boodschap visueel en tekstueel volledig tot zijn recht komt.

Van jouw digitale bedrijf een datagedreven bedrijf maken. Door te evalueren, innoveren en automatiseren zorgen we voor de maximale groei van jouw bedrijf!

Even contact opnemen met Gijs?