Media Doctors

Logo media doctors wit

Technische SEO

jurre-en-pieter
Google indexeert webpagina’s aan de hand van spiders. Deze spiders lezen jouw website uit. Het is dus belangrijk dat deze spider jouw website zo goed mogelijk uit kan lezen. Daarvoor moet de techniek achter de website of webshop juist zijn. De techniek achter je webshop of website is dus belangrijk voor zoekmachine optimalisatie. Zie de techniek als het fundament voor jouw SEO.

Wat kunnen wij voor jou betekenen voor jouw SEO techniek?

Wij gaan jouw website of webshop analyseren op de techniek. Hier komen uiteindelijk verbeterpunten naar voren. Deze punten zijn niet allemaal even belangrijk, er zijn onderwerpen die meer prioriteit hebben dan anderen. Het is belangrijk om deze verbeterpunten zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat deze uiteindelijk zo optimaal mogelijk verbeterd kunnen worden.

Onderdelen van de techniek achter SEO

Nu hebben we het continu over de techniek, maar wat verstaan we allemaal onder deze techniek? Een aantal belangrijke punten zijn zaken zoals de responsiviteit van jouw website voor mobiele gebruikers, de laadsnelheid van je website of webshop, URL-structuur en XML-sitemaps. Daarnaast is het van belang dat de code ‘schoon’ is. Deze punten zorgen ervoor dat jouw website of webshop beter wordt geïndexeerd door Google en dat de gebruikerservaring verbetert.

Als jouw website technisch geoptimaliseerd is stijg je in de zoekresultaten. Maar je zorgt er ook voor dat jouw bezoekers door een gebruiksvriendelijke website heen scrollen, zowel voor desktop als mobiel. Zo krijg je een hogere score op de relevantie van je website, wat wordt beloond door Google met een hogere ranking in de zoekmachine. Belangrijk om te doen dus!

Contentoptimalisatie voor jouw SEO

Verbeter de SEO techniek van jouw website!

Wil jij graag hulp of wil je beginnen met de techniek achter zoekmachine optimalisatie? Onze SEO-specialisten helpen je graag met het optimaliseren van jouw website of webshop. Samen vooroplopen op de techniek achter zoekmachine optimalisatie? Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07
Technische SEO - Contact opnemen met Pieter

Even contact opnemen met Pieter?

Ontdek meer Search Engine Optimization (SEO) diensten

Contentoptimalisatie

Prikkelende content zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep kan inspireren en uiteindelijk kan motiveren tot een aankoop. Het is dus belangrijk om in de huid van je doelgroep te kruipen en te kijken naar belangrijke punten waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Meer informatie

Linkbuilding

Linkbuilding is naast content en techniek ook een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. In het kort betekent het eigenlijk; meer autoriteit krijgen door interne en externe links te vergaren naar de verschillende pagina’s van je website.

Meer informatie