Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing Twente

header-blog-organisch-hoger-in-google

Als je wilt dat mensen jouw website vinden door het gebruik van online marketing in Twente, zo is het bijvoorbeeld belangrijk om ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierbij speelt onder anderen je website content een belangrijke rol. Ook kan je jouw sales boosten door betaald te adverteren binnen zoekmachines. Naast dat je in zoekmachines kan adverteren is het ook mogelijk om op social media te adverteren. We vertellen je hier graag meer over!

Online marketing Twente

Optimaliseren van je online marketing in Twente

SEO staat voor Search Engine Optimization, en het betekent het actief optimaliseren van je website om interne en externe factoren te verbeteren. Wij vertellen je graag hoe jij met jouw bedrijf je online strategie kan verbeteren. Voor de interne factoren is het belangrijk dat jouw website de juiste teksten en zoekwoorden bevat. Ten tweede is het belangrijk dat je de juiste combinaties maakt met de woorden waarop je gevonden wilt worden. Voor de externe factoren kunnen wij je helpen om links van andere websites terug naar de uwe te krijgen. Door dit te doen, vertel je zoekmachines dat jouw website een waardevolle bron is die hoog in de zoekresultaten moet komen.

Wil jij met jouw bedrijf bovenaan staatn in Google? Kom in contact! Onze SEO specialist bespreekt het graag met je.

Online Adverteren in Twente

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit betekent betaald adverteren in de zoekmachine. Door online te adverteren kan je je campagnes richten op een zeer specifiek publiek. Hiermee verhoog je de bezoekersaantallen van je website. Deze advertenties worden aangemaakt voor zoekmachines zoals Google. Ook kan je bezoekers opnieuw benaderen door remarketing. Je betaald alleen voor mensen die op jouw advertentie klikken en op jouw website terecht komen. Ook kun je zelf kiezen wat je als budget per dag wilt uitgeven en heb je makkelijk in de hand hoeveel geld je er aan kwijt bent.

Social Media marketing inzetten voor je bedrijf

Social media marketing is een vorm van online marketing waarbij sociale medianetwerken het marketingkanaal zijn. Zo kan je gebruik maken van kanalen als LinkedIn, Facebook of Instagram. Hiervan is het doel, net als bij andere vormen van marketing, de naamsbekendheid te vergroten en de conversie te verhogen. Via sociale media doe je dit door advertenties of content te creëren die gebruikers delen, leuk vinden en interessant vinden. Zo kun je met Facebook bijvoorbeeld je advertenties richten op mensen op basis van hun interesses en demografische gegevens. Je kunt Instagram ook gebruiken voor product promotie of om je volgers een kijkje achter de schermen van je bedrijf te geven. Al met al zijn er eindeloos veel mogelijkheden om social media marketing in te zetten om je doelgroep te bereiken en jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van online marketing in Twente? Neem gerust contact op!

Even contact opnemen met Gijs?

Wil jij online voorop lopen met jouw bedrijf?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Ontdek onze online marketing diensten in de Twente

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie