Media Doctors

Logo media doctors wit

Online Marketing Zutphen

Als je op zoek bent naar online marketing in de regio Zutphen, dan kan ons team van online marketingspecialisten jou helpen! Wij zetten data-gedreven middelen in om uw digitale kansen optimaal te benutten en jouw resultaten te maximaliseren. Of u nu op zoek bent naar meer websiteverkeer, een betere conversie of gewoon jouw naamsbekendheid wilt vergroten, wij kunnen een plan op maat maken dat aan jouw behoeften voldoet. Dus als je klaar bent om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met ons op. We laten je graag zien wat we voor jouw kunnen doen voor jouw online marketing in Zutphen en in heel de Achterhoek.

Online marketing Zutphen

Jouw online marketing verbeteren in Zutphen door SEO

Het inzetten van online marketing in Zutphen en omgeving helpt jouw om als bedrijf verder te groeien. SEO kan een goede manier zijn om jouw website meer bekendheid te geven. Door je website te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden, kan je jouw kansen om gevonden te worden door potentiële klanten vergroten. Daarnaast kun je, door jouw website zo te structureren ervoor zorgen dat het makkelijk te crawlen is door Google. Zo krijg je ook een betere autoriteitsbeoordeling van de zoekmachine. Deze autoriteit zal helpen om de positie van jouw website in de onbetaalde zoekresultaten te verhogen, waardoor deze beter vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Daarom SEO een geweldige manier zijn om de zichtbaarheid van jouw website te vergroten en meer verkeer te krijgen.

Wil jij weten hoe we jouw bedrijf laten groeien met online marketing? Kom in contact! Onze specialist bespreekt het graag met je.

Online marketing in Zutphen met SEA

Door SEA (Search Engine Advertising), kun je ervoor zorgen dat jouw website bovenaan de relevante zoekresultaten verschijnt, waardoor je een aanzienlijk voordeel heeft ten opzichte van jouw concurrenten. Het is echter belangrijk op te merken dat SEA slechts één element van online marketing is, en moet worden gebruikt in combinatie met andere strategieën, zoals SEO en social media marketing. Bij Media Doctors zijn we experts in alle aspecten voor jouw online marketing strategie in Zutphen en omgeving. Wij adviseren je graag over de beste manier om jouw bedrijf te laten groeien.

Zichtbaarheid in Zutphen verbeteren door social media marketing

Het inzetten van Social media marketing in Zutphen is een kosteneffectieve en efficiënte manier om jouw doelgroep te bereiken. Door met jouw reclame te richten op specifieke groepen, kan je jouw doelstellingen effectiever bereiken. Social media advertising is een essentieel instrument voor elke sterke marketing strategie. Met zoveel mensen die gebruik maken van social media platforms zoals FacebookLinkedIn en Instagram, kan je een groot aantal potentiële klanten bereiken met jouw boodschap.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze online marketing diensten.

Even contact opnemen met Gijs?

Wil jij online voorop lopen met jouw bedrijf?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Ontdek onze online marketing diensten in Zutphen

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie is een proces om de zichtbaarheid en de rangschikking van een website in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs) te verbeteren. SEO omvat zowel on-page als off-page optimalisatietechnieken. Hierbij heb je een lange termijn marketing strategie nodig, die kan helpen om meer organisch verkeer naar je website te leiden. Organisch wil zeggen dat je er geen advertentiebudget voor nodig hebt, in tegenstelling tot SEA. Door je zichtbaarheid in SERP’s te verbeteren, kun je het aantal bezoekers van je site verhogen, wat tot meer verkoop en conversies kan leiden. Daarom is SEO optimalisatie een essentieel onderdeel van elke digitale marketingstrategie, dus als je er nog niet mee bezig bent, is het nu de tijd om ermee te beginnen.

Via SEA kun je je richten op specifieke trefwoorden en ervoor zorgen dat je advertentie verschijnt telkens als iemand naar die term zoekt. Dit helpt niet alleen om nieuwe bezoekers naar je site te brengen, maar ook om je naamsbekendheid te vergroten. Immers, als mensen je advertentie zien telkens als ze naar een bepaalde term zoeken, gaan ze die term associëren met je merk. En daarom is SEA zo’n belangrijk onderdeel van online marketing.