Media Doctors

Logo media doctors wit

Stage lopen bij Media Doctors

Geschreven door

Gijs

Leestijd

2 minuten

Verschenen

27/11/2020

Onderwerpen

Media Doctors

Even voorstellen

Voordat ik over mijn stage begin stel ik mezelf nog even voor. Ik ben Gijs, 22 jaar en studeer Creative Business aan Hogeschool Saxion in Enschede. Momenteel zit ik in het 3e studiejaar en ben ik in september begonnen aan mijn stageperiode bij Media Doctors

Op dit moment heb ik er tien weken opzitten. Dat betekent dat ik nu op de helft van mijn stageperiode zit. De eerste paar weken konden we met het jonge creatieve team allemaal op het kantoor in Groenlo werken. Door het coronavirus werk ik momenteel merendeels vanuit huis. Dit was in het begin even schakelen, maar gaat nu goed. 

We houden online goed contact via Slack. Zo houden we van elkaar bij hoe het verloopt en of er nog punten zijn die extra aandacht nodig hebben. Ook is er af en toe tijd voor een online pubquiz. Dit zorgt toch altijd voor veel gezelligheid in deze rare periode.

Allrounder

Bij Media Doctors heb ik verschillende werkzaamheden, dat vind ik persoonlijk prettig werken. Zo doe je toch in verschillende takken van de onlinemarketingwereld ervaring op. Ik houd mij vooral bezig met het bedenken en opzetten van campagnes. Hier zit een deel strategie in, maar ook vormgeving, optimalisatie en social media. Van al deze onderdelen heb ik theoretische ervaring opgedaan tijdens en buiten mijn studie. Ik ben er wel achter gekomen dat het in de praktijk allemaal net even anders gaat.

Work hard, play hard

Omdat wij aan het werk zijn voor diverse klanten is elke project anders. Naast dat er hard gewerkt wordt is er af en toe ook tijd voor wat gekkigheid. Dit zorgt voor een prettige werksfeer.

Al met al zijn de eerste tien weken in een flits voorbij gevlogen en heb ik al veel geleerd. Nu ga ik gemotiveerd beginnen aan de tweede helft van mijn stageperiode en hoop ik nog veel bij te leren.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?