Media Doctors

Logo media doctors wit

Stagelopen in de Achterhoek bij Media Doctors

Stagelopen bij Media Doctors, Groenlo in de Achterhoek - header

Geschreven door

Jurre

Leestijd

3 minuten

Verschenen

09/11/2022

Onderwerpen

Online Marketing

Stagelopen bij Media Doctors in Groenlo? Lees hoe Jurre zijn stage bij Media Doctors ervaart.

Even voorstellen

Voordat ik over mijn stage begin stel ik mijzelf eerst even voor. Ik ben Jurre, 22 jaar en studeer Bedrijfskunde op het HBO in Enschede. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie en na de stageperiode begin ik met afstuderen. 

Op dit moment zit de helft van mijn stage erop. De eerste weken stonden vooral in het teken van het leren kennen van de collega’s en klanten. Dit was niet helemaal nieuw voor mij, want vanuit mijn werk bij Reefhors ken ik Media Doctors al. Reefhors is namelijk al meerdere jaren klant bij Media Doctors.

Stage lopen in de Achterhoek. Media Doctors Groenlo.

Zo ziet een stagedag bij Media Doctors eruit

Stagelopen bij een dienstverlener in online marketing is niet standaard voor een bedrijfskunde student. Maar door mijn werkervaring en vorige studie Marketing en Communicatie sluit dit erg goed aan. Mijn kennis over bedrijfskunde wordt verbreedt door de brede ervaring en kennis die ik bij Media Doctors opdoe.

Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Zo kan het bestaan uit het opstellen van campagnes. Maar ook het onderzoeken welke zoekwoorden belangrijk zijn voor een website. De twee zojuist genoemde taken zijn uitvoerend en vormen de basis. Want de werkzaamheden bestaan ook uit het analyseren en beoordelen van data. Hierop wordt veel gestuurd, bijvoorbeeld het advertentiebudget van een klant. De strategiebepaling die hierbij komt kijken vind ik erg interessant. Voor de complexe strategieën en creatieve ideeën wordt regelmatig gebrainstormd met heel het team. 

Deze afwisseling in de stage bevalt mij goed, omdat ik zo ook ervaring op doe op verschillende onderdelen van Online Marketing. Daarnaast krijg ik ook de ruimte om (theoretische) kennis op te doen door mij in bepaalde onderwerpen te verdiepen. Daarnaast is er altijd wel iemand die veel van een onderwerp afweet en wie ik om hulp of advies kan vragen.

Niet geheel onbelangrijk: De nuchtere én gezellige sfeer

De nuchtere sfeer is prettig om in te werken. De platte organisatiestructuur en mentaliteit om het samen te doen is iets wat goed bij mij past. Ook als stagiair krijg je belangrijke en leuke werkzaamheden te doen. Daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid, ook niet geheel onbelangrijk. Dat blijkt ook uit de verschillende activiteiten die worden ondernomen. Zo ben ik al voordat mijn stage officieel begonnen was al mee geweest varen in Loosdrecht en gaan we regelmatig padellen of wat eten en drinken.  Kortom, ik zou Media Doctors zeker aanraden bij medestudenten.

Wil jij nou ook stage lopen of komen werken bij Media Doctors? Bekijk onze vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Jurre?