Content

Onze content diensten

Content is key

Prikkelende content zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep kan inspireren en uit eigenlijk motiveren tot een aankoop. Of dit nou is op social media of in zoekmachines, content is key. De kracht van content vind je daar waar wat jij wilt vertellen overlapt met wat jouw doelgroep wilt weten. Op deze manier ben jij relevant voor de doelgroep en kan je hen overtuigen van jouw merk of product.

Een solide basis voor je contentplanning

Duidelijk communiceren wat je doet, je visie overbrengen en ook nog het gesprek aan gaan met jouw doelgroep. Welke content deel je wanneer en hoe hou je het overzichat? Het 3H model van Google is een solide basis voor jouw content planning. De onderverdeling bestaat uit Hero, Hub en Hygiene content. Met Hero content pak je een paar keer per jaar flink uit. We vertalen jouw visie naar een mooie campagne en overtuigen hiermee jouw doelgroep. Voor Hub content komt jouw doelgroep terug. Deze content delen we op vaste momenten in de vorm van een rubriek of serie. Hygiene content is de minst prikkelende content, maar zeer belangrijk. Dit is content die antwoord geeft op de vragen van jouw doelgroep, zoals instructievideo’s, nieuwe producten of ingrediënten. 

Wij geloven in specialisten

Maar hoe creëer je die prachtige beelden, krachtige video’s en pakkende teksten? Wij geloven erin dat iedereen zijn eigen specialisme en focus heeft. Daarom werken wij geregeld met creatievelingen die gespecialiseerd zijn in het produceren van foto’s, video’s en teksten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw boodschap visueel en tekstueel volledig tot zijn recht komt.

We zorgen zorgen ervoor dat we effectieve en duurzame content creëren die crossmediaal in te zetten is. We experimenteren en testen met verschillende versies voor het beste resultaat!

Onze andere diensten

Een uitgedokterde strategie, dat is de basis als je voorloper wilt zijn. De digitale wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en updates vliegen je om de oren. Ons team wijst je graag de weg in deze hectische wereld.

Welk middel zet je in om meer waardevolle leads, meer verkeer of meer naamsbekendheid op je website te krijgen? Ons team van specialisten zet op basis van data middelen in om het meeste uit jouw digitale kansen te halen.

Van jouw digitale bedrijf een datagedreven organisatie maken? Door te evalueren, innoveren en automatiseren zorgen we voor de maximale groei van jouw bedrijf!

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07