Media Doctors

Logo media doctors wit

Content

Onze content diensten

Wat is content?

Je wilt met je bedrijf natuurlijk opvallen om zo herkenbaar te blijven bij jouw doelgroep, dit doe je door het opstellen van een contentstrategie. Content is een (online) uiting van informatie dat wordt overgebracht in een bepaald medium. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van tekst, afbeeldingen, video of spraak, waarmee je een boodschap overbrengt naar de doelgroep die je wilt aanspreken.

Wat is een contentstrategie?

Een goede contentstrategie helpt je bij het focussen op de doelgroep welke relevant is voor je bedrijf. Het helpt je om invulling te geven aan de informatiebehoefte van de doelgroep, zodat deze doelgroep content voorgeschoteld krijgt die boeit. 

Samen met onze klanten stellen wij een sterke contentmarketingstrategie op. Ieder bedrijf is anders en vraagt een andere, unieke aanpak, daarom nemen wij de tijd om goed in jouw vraagstuk te verdiepen. Na het opstellen van een contentstrategie kijken we samen waar de kansen liggen om je als bedrijf te onderscheiden binnen jouw markt.

Een solide basis voor je contentplanning

Duidelijk communiceren wat je doet, je visie overbrengen en ook nog het gesprek aan gaan met jouw doelgroep. Weten wat en wanneer je iets moet plaatsen is lastig en hoe houd je het overzicht? Het 3H-model van Google is een solide basis voor jouw contentplanning. De onderverdeling bestaat uit Hero, Hub en Hygiene content. Met Hero content pak je een paar keer per jaar flink uit. We vertalen jouw visie naar een mooie campagne en overtuigen hiermee jouw doelgroep. Voor Hub content komt jouw doelgroep terug. Deze content delen we op vaste momenten in de vorm van een rubriek of serie. Hygiëne content is het minst prikkelend, maar zeer belangrijk. Dit geeft antwoord op de vragen van jouw doelgroep, zoals instructievideo’s, nieuwe producten of ingrediënten. Het opstellen van een contentkalender gaat zo een stuk gemakkelijker. 

luc-en-mark-lopen

Content is key

Prikkelende content zorgt ervoor dat jij jouw doelgroep kan inspireren en uiteindelijk motiveren tot een aankoop. Of dit nou is op social media of in zoekmachines, content is key. De kracht vind je daar waar, wat jij wilt vertellen overlapt met hetgeen wat jouw doelgroep wilt weten. Op deze manier ben jij relevant voor de doelgroep en kan je hen overtuigen van jouw merk of product.

Wij geloven in onze contentspecialisten

Maar hoe creëer je die prachtige beelden, krachtige video’s en pakkende teksten? Wij geloven erin dat iedereen zijn eigen specialisme en focus heeft. Daarom werken wij geregeld met creatievelingen die gespecialiseerd zijn in het produceren van foto’s, video’s en teksten. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat jouw contentstrategie visueel en tekstueel volledig tot zijn recht komt. We zorgen ervoor dat we effectieve en duurzame content creëren die cross mediaal in te zetten is. We experimenteren en testen met verschillende versies voor het beste resultaat!

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Onze andere diensten

Een uitgedokterde strategie, dat is de basis als je voorloper wilt zijn. De digitale wereld is continu in beweging, de verwachtingen zijn hoog en updates vliegen je om de oren. Ons team wijst je graag de weg in deze hectische wereld.

Welk middel zet je in om meer waardevolle leads, meer verkeer of meer naamsbekendheid op je website te krijgen? Ons team van specialisten zet op basis van data middelen in om het meeste uit jouw digitale kansen te halen.

Van jouw digitale bedrijf een datagedreven organisatie maken? Door te evalueren, innoveren en automatiseren zorgen we voor de maximale groei van jouw bedrijf!