Call Tracking

Media Doctors is officieel partner van AdCalls. Hiermee richten we ons op call tracking. Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.

Het mooie aan telefonisch contact is dat de klant vaak zelf het initiatief neemt om te bellen. Dit zorgt ervoor dat de kans op een conversie 10 tot 15 keer groter is. Vaak bij een grote, urgente of complexe bestelling vinden klanten het handig om telefonisch contact op te nemen, omdat het telefonisch makkelijker communiceren is.

AdCalls heeft als missie het inzichtelijk maken van betrouwbare call tracking-data van inkomend telefoonverkeer. Door AdCalls te integreren in je website of marketingactiviteiten en de bijbehorende statistieken, zoals het zien van het aantal conversies, te analyseren wordt het makkelijker om het rendement te verhogen van jouw telefonische contactmomenten. Zo kun jij jouw marketingbudget nóg efficiënter inzetten. 

Voordelen call tracking

Wij als jouw call tracking partner?

Neem je ons als jouw call tracking partner, dan zorgen wij ervoor dat jouw inkomend telefoonverkeer meetbaar wordt. Dit vraagt continue monitoring en optimalisatie. Laat dit maar aan ons over, dan kan jij je gewoon richten op jouw eigen business.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie