Media Doctors

Logo media doctors wit

Call Tracking

Als klanten bellen naar jouw bedrijf is de kans 10 tot 15 keer groter dat zij overgaan tot een conversie. Door het inzetten call tracking zorgen wij ervoor dat er geen waardevolle leads verdwijnen of over het hoofd gezien worden. 

Wil jij jouw leadbestand vergroten door de inzet van
Call Tracking?

Met call tracking richten we ons op jouw telefoonverkeer. Media Doctors is officieel partner van AdCalls, een tool die het mogelijk maakt om dit inzichtelijk te krijgen. Door call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.

Wat is call tracking?

Call tracking geeft je waardevolle inzichten in het aantal werkelijke telefonische conversies. Dit is veel meer dan het bijhouden van de klik van een ingestelde telefonische conversie. Call tracking begint met het aantal telefonische conversies. Deze gegevens kunnen je helpen patronen en trends in het gedrag van klanten op te sporen. Het kan je ook helpen bepalen welke marketing campagnes het meeste belverkeer opleveren. Bovendien kan het waardevolle informatie opleveren over gespreksduur, gesprekslocatie, gesprekstype, en beller ID. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om je marketinginspanningen te verbeteren en je conversiepercentage te verhogen.

Waarom is call tracking van belang?

Het mooie aan telefonisch contact is dat de klant vaak zelf het initiatief neemt om te bellen. Dit zorgt ervoor dat de kans op een conversie 10 tot 15 keer groter is. Vaak bij een grote, urgente of complexe bestelling vinden klanten het handig om telefonisch contact op te nemen, omdat het telefonisch makkelijker communiceren is. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in dit telefoonverkeer.

Wat zijn de voordelen call tracking?

Wil jij weten hoe we call tracking voor jouw bedrijf in kunnen zetten? Kom in contact! Onze marketingspecialisten bespreken het graag met je!

Het gebruik van AdCalls voor jouw call tracking

AdCalls heeft als missie het inzichtelijk maken van betrouwbare call tracking-data van inkomend telefoonverkeer. Door AdCalls te integreren in je website of marketingactiviteiten en de bijbehorende statistieken, zoals het zien van het aantal conversies, te analyseren wordt het makkelijker om het rendement te verhogen van jouw telefonische contactmomenten. Zo kun jij jouw marketingbudget nóg efficiënter inzetten. 

Online marketing Arnhem

Wij maken jouw telefoonverkeer inzichtelijk met call tracking

Door call tracking toe te passen, kun je beter de resultaten van je marketingcampagnes meten. Hierdoor kan je beter beslissingen nemen over de strategische opties van jouw bedrijf. Zo kom je als bedrijf zijnde meer te weten over jouw telefoonconversies. Dus als je een manier zoekt om de resultaten van je marketingcampagnes te meten, is call tracking een belangrijke oplossing in jouw marketingstrategie.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe call tracking jouw bedrijf verder kan helpen!

Wil jij meetbare inzichten van jouw inkomend telefoonverkeer?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Pim?

Ontdek meer online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen.

Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie