Media Doctors

Logo media doctors wit

Online branding

Door de inzet van online branding door onze experts, veroveren we een plekje in het hoofd van je doelgroep. 

Wil jij je bedrijf laten groeien door middel van online branding?

Wat is het effect van jouw merk op de klant? Waarom komt de klant bij jou en niet bij de concurrent? Deze vragen zijn steeds belangrijker voor bedrijven te beantwoorden, om succesvol te zijn. Een goed product is belangrijk, maar een positieve klantervaring is nog belangrijker. Onze online branding specialisten onderzoeken graag samen met jou wat de identiteit is van jouw merk en hoe jij hiermee je doelgroep kunt bereiken.

Onze online branding succesverhalen

Wat is online branding?

Met online branding gaan we een plekje veroveren in het hoofd van de consument. Door het inzetten van verschillende online kanalen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep weet wie je bent en waar je voor staat. We communiceren jouw merk met een bepaalde lading zodat de doelgroep je onthoud en bepaalde associaties krijgt bij jouw merk. Wanneer je dit goed doet, en op de juiste momenten online zichtbaar bent, krijgt jouw doelgroep een voorkeur voor jouw merk. Wat uiteindelijk resulteert in meer verkopen.

Wil jij weten hoe we met online branding jouw bedrijf willen laten groeien? Kom in contact! We bespreken het graag met je.

Hoe ziet het online branding tracject eruit?

We trappen het traject af met een strategische merksessie. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jullie merk, de doelgroep en de concurrenten. De verkregen informatie uit deze sessie, gaan we toetsen bij de doelgroep door middel van klantinterviews. Dit doen we om zeker te zijn dat jullie beeld van jullie merk overeenkomt met dat van de klant. En komen we erachter wat de doelgroep belangrijk vindt. Zo weten we wat relevant is voor de klant.

Wij helpen je bij jouw online branding strategie

Je merk staat en de volgende stap is het uitdragen hiervan. We kijken welke kanalen het beste gebruikt kunnen worden om jouw doelen te behalen en de juiste doelgroep te bereiken. Dit kan via één kanaal zijn, maar vaak is het een mix van verschillende kanalen. In het laatste geval spreken we van een omnichannel strategie

We monitoren de resultaten en schaven bij waar nodig. Online branding is een traject gericht op de lange termijn. Het is geen quick win, het betaald zich over een langere periode uit. Om een goed en sterk merk te creëren, die bestand is tegen zwaardere tijden en concurrentie, is online branding onmisbaar. Dus begin vandaag nog door contact met ons op te nemen! 

Wil jij je bedrijf laten groeien met online branding?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Luc?

Ontdek meer strategische diensten

Online leadgeneratie strategie

Je hebt een prachtige website of webshop, maar er zijn allerlei factoren waardoor er niemand op je website komt. Het succes van je website hangt af van het identificeren van potentiële klanten en vervolgens het trekken van hun aandacht. Samen gaan wij zorgen voor dat succes!

Meer informatie

E-commerce strategie

E-commerce is populairder dan ooit. Toch merk jij dat er meer in jouw webshop zit dan dat je er nu uithaalt. Onze E-commerce strategen kennen een heleboel tips en tricks om ervoor te zorgen dat jouw webshop nog succesvoller wordt.

Meer informatie

Recruitment & Employer branding

Het vinden van juist personeel wordt alsmaar lastiger. De krapte en daarmee de strijd op de arbeidsmarkt duurt voort. HDeze situatie vraagt om een nieuwe uitdaging: Niet het bereiken van potentiële kandidaten is het probleem, maar juist het overtuigen van deze kandidaten.

Meer informatie