Media Doctors

Logo media doctors wit

Videocontent

contentcreatie
Jouw doelgroep bereiken met indrukwekkende videocontent? Media Doctors is jouw marketingpartner voor video! Samen met onze videopartners bedenken wij een concept waarmee wij jouw bedrijf op de kaart zetten. Wij vertellen jou graag wat wij en het gebruik van video, jouw bedrijf te bieden heeft.

Waarom videocontent?

Videocontent is een van de meest effectieve vormen van content om jouw doelgroep te bereiken. Daarom zetten wij de belangrijkste punten voor het gebruik van video voor je klaar:

Beelden zeggen meer dan woorden

Raak de persoonlijke noot bij jouw doelgroep. Een video verduidelijkt jouw doelgroep waar jij als bedrijf voor staat. Daardoor wordt de bedrijfsboodschap vervolgens ook beter onthouden. Wij zorgen ervoor dat de videocontent de waardes van jouw bedrijf uitstraalt.

Het geeft jouw SEO een effectieve een boost

Videocontent draagt bij in jouw organische vindbaarheid, voor bijvoorbeeld Youtube maar ook in Google. Tegenwoordig is de zoekmachine zodanig verandert dat je bij een zoekopdracht ook verschillende mogelijkheden om met jouw video vertoond te worden. Hieronder zijn er een paar voorbeelden te zien hoe deze video's vertoond kunnen worden binnen de zoekmachine.

video content snippet 2
video content snippet

Eindeloze mogelijkheden om videocontent te verspreiden

Meer reacties en shares: video is de meest effectieve vorm van content om jouw doelgroep betrokken te houden bij jouw merk of bedrijf. Pakkende video’s houden de aandacht vast van jouw doelgroep en zo onthouden ze jou beter bij de keuze voor een volgende aankoop. Ook verspreid je jouw video tegenwoordig gemakkelijk over het hele internet en is het eenvoudig om op verschillende apparaten te bekijken. Zo bereik je ook razendsnel je publiek met jouw bedrijfscontent!

  • Bedrijfsfilm
  • Reviewvideos
  • Aftermovies
  • Vacaturevideos
  • Behind the scenes videos
  • Promotievideo’s
  • Salesvideo’s
  • Vlogs

Videocontent laten maken voor jouw bedrijf

Dit is hoe wij te werk gaan: Na een eerste kennismaking willen wij jouw bedrijf door en door leren kennen. Hoe doen wij dit? Wij plannen met onze klanten een strategische sessie in, waaruit de doelstellingen worden bepaald voor het marketingplan. Vervolgens gaan wij kijken welke marketingkanalen ingezet moeten worden om deze strategie in de praktijk uit te voeren. Vervolgens gaan wij samen met onze videopartner(s) aan de slag die de videocontent gaat creëren voor de desbetreffende kanalen. Na het verspreiden van de videocontent meten wij met ons team van marketingspecialisten van het effect van de videocontentcampagne en kijken wij hoe wij jouw doelgroep kunnen blijven aanspreken. Vragen over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jouw kunnen betekenen.

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Sharon?