Marketplaces

Potentiële klanten met een hoge koopintentie bereiken? Google en Social Media zijn hiervoor niet de enige online kanalen. Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én daarbij meer omzet. Een belangrijk onderdeel dus, in een multichannel e-commercestrategie.

Wil jij weten hoe voor jouw bedrijf willen laten groeien op marketplaces? Kom in contact! Onze marketplace specialist bespreekt het graag met je.

Er zitten meerdere voordelen aan het adverteren op marketplaces:
Door te adverteren op online marketplaces breng je jouw product onder de aandacht bij potentiële kopers. De bezoeker van deze marketplace heeft namelijk al de intentie om een product te kopen. Ze worden hier snel verleid door de voordelen van de juiste aanbieder. Je moet de bezoeker dus op het juiste moment binnenhalen. Dit is een groot voordeel in vergelijking met andere kanalen. Focussen op de juiste zoekwoorden is hierbij essentieel en zeer effectief. Wil je jouw producten onder de aandacht brengen bij potentiële kopers? Wij kunnen jouw organisatie helpen.

Adverteren op marketplaces

De opkomst van marketplaces is enorm. Denk maar eens aan hoe vaak jij iets koopt op Bol.com of speurt op Beslist.nl. Marketplaces zijn kanalen waar je niet langer meer omheen kunt wanneer jij jouw omzet wilt verhogen. Het adverteren op marketplaces vergt niet alleen kennis over het platform, maar ook over het aanbieden van producten. Zo werken wij graag met een Channable als koppeling tussen jouw CMS en de platformen. Het doorschieten van producten naar marketplaces is vaak niet goed genoeg om concurrenten te verslaan. Wil je dit wel? Dan zijn er (dynamische) aanpassingen nodig in jouw productfeed. Onze specialisten hebben de kennis over verschillende platformen en het maken van een winnende product feed. We helpen jou hier graag mee.

Wil jij meer verkopen op marketplaces?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Pim?

Ontdek meer online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

Social Media Advertising

Met Social Media Advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie