SEO

Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie, dat is SEO. Media Doctors zorgt ervoor dat jouw pagina’s een zo hoog mogelijke, organische (niet-betaalde) positie in Google behalen. Hoe? Dat leggen wij je uit.

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat wij jouw webpagina’s optimaliseren op basis van het zoekgedrag van jouw doelgroep. We voeren een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit om te bepalen hoe jouw doelgroep zoekt. We (her)schrijven teksten, zodat deze boeiend zijn voor jouw doelgroep. Op deze manier verhogen wij de Call-To-Action, wat leidt tot meer aanvragen, telefoontjes en omzet! 

Naast de tekstuele aanpassingen van jouw website is er meer werk aan de winkel. Technisch moet de website namelijk ijzersterk in elkaar zitten. Hoe snel laadt de website? Is de website goed leesbaar? Beschikt het over betrouwbare linkbuilding? Is de pagina mobiel gebruiksvriendelijk en heeft het een geldig certificaat? Dat zijn een aantal aspecten waar Google veel waarde aan hecht. 

Wij verbeteren jouw website op een manier waardoor deze relevant is voor jouw doelgroep. Alles voor het sterker maken van jouw merk! Wil jij ook een hogere organische positie in Google? Neem vrijblijvend contact op of bezoek ons kantoor in Groenlo.

Neem contact met ons op
arrow_upward