Media Doctors

Logo media doctors wit

De rebranding tot Media Doctors Online marketing & strategie

Geschreven door

Lenneke

Leestijd

3 minuten

Verschenen

28/09/2021

Onderwerpen

Media Doctors

“Jullie ontwerpen websites toch?”, “Volgens mij doen jullie iets met marketing?”, “Jullie verzorgen alles met media, toch?” De vraagtekens waar we nu in een klap vanaf zijn. Hi – Wij zijn Media Doctors Online marketing en strategie. Onze core business is het vergroten van de online zichtbaarheid van onze klanten. Hoe we dit doen? Door het creëren van ijzersterke strategieën, online campagnes en waardevolle content.

De start van Media Doctors 2.0

We zijn nog steeds datzelfde jonge bureau, dat Media Doctors heet. Wel zijn we ontzettend druk geweest met onze positionering. Wat is onze identiteit? Hoe ziet onze doelgroep ons en hoe worden wij graag door hen gezien? Hier bleek nogal een gat te zitten. Daarnaast gaf onze oude uitstraling geen goede weerspiegeling van onze diensten. Reden genoeg om onze branding aan te pakken en ons op een heldere manier te positioneren.

Van full service bureau naar specialisten met een full service netwerk.

Er zijn veel verschillende marketing, media, online marketing, digital marketing en ga zo maar door bureau’s. Voor de ontvanger is het allemaal een pot nat kwamen wij achter. Wij zijn op zoek gegaan naar een omschrijving die het beste past bij datgene wat wij doen. Dat bracht ons op de volgende vraag; ‘wat doen we als bureau en waarom doen we dat?’. Hieruit kwamen zoveel verschillende diensten dat het duidelijk werd dat dit het probleem is. We doen van alles, blinken er met een aantal diensten uit en vinden toevallig deze diensten ook het leukst om te doen. Online marketing en strategie.

Betekent dat dan dat wij geen content of digitale ervaringen creëren? Nee, niet precies. Online marketing bestaat niet zonder content en dit creëren we zelf of met een van onze partners. Merken wij dat er voor onze full funnel marketing strategie wat aangepast moet worden aan jouw website of zelfs een geheel nieuwe moet komen? Dan hebben wij daar het juiste netwerk voor om dit te realiseren. Wij geloven namelijk in specialisten. Specialisten hebben de focus om uit te blinken in dat waar zij goed in zijn. En wij gaan altijd voor het optimale resultaat.

Onze diensten in het kort

Strategie

Er bestaat geen campagne zonder een strategie. Of je nou meer online zichtbaarheid wilt, meer verkopen of volgers, je hebt een doel en dus een uitgedokterde strategie nodig. Benieuwd naar hoe wij deze samen opzetten? Lees dan hier verder.

Online marketing

Een waslijst aan verschillende diensten die vallen onder online marketing. Afhankelijk van de gecreëerde strategie, selecteren wij zorgvuldig met welke middelen we dit samen gaan bereiken. Ontdek online marketing.

Content

Zonder pakkende content, geen online marketing. Om jouw doelgroep te overtuigen van jouw merk hebben we opvallende content nodig. Deze creëren wij of we werken samen met een van onze partners. Ontdek content.

Data

Wat werkt wel, wat werkt niet en hoe gaan we optimaliseren? Uiteraard gaan we altijd voor het beste resultaat. Door goed te monitoren en te meten, optimaliseren we onze campagnes om jouw doel te behalen. Wij zien data als kompas van succesvolle marketing. Ontdek Data & AI

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Lenneke?