Media Doctors

Logo media doctors wit

Social Media Advertising

Online aanwezig zijn is tegenwoordig de norm geworden voor bedrijven. Wij helpen je met het bereiken van jouw doelgroep op Social Media en zorgen ervoor dat jij inspeelt op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Alleen hierdoor blijf je de concurrentie voor. 

Online beter zichtbaar door de inzet van Social Media Advertising?

Met social media advertising zijn wij in staat om op een kosteneffectieve en doeltreffende manier specifieke doelgroepen aan te spreken. Op deze manier bereiken wij jouw sale-, lead- of branding doelstellingen. Social media advertising is een onmisbaar middel voor een sterke marketingstrategie.

Onze Social Ads succesverhalen

Wat is social media advertising?

Zoals de naam het al zegt is social media advertising het betaald weg zetten van advertenties op social media kanalen. Dit kan op social media platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, TiktTok of Pinterest. Hierdoor kun je snel een groot publiek bereiken met jouw content. Het budget hiervoor kan je geheel zelf bepalen en wijzigen om de juiste resultaten te krijgen. Wij leggen je graag uit hoe dit verder in zijn werk gaat.

Hoe werkt social media advertising?

Via social media bereik je jouw volgers, maar hoe bereik je mensen binnen jouw doelgroep die jou nog niet volgen op social media? Social media advertising is hier het juist middel voor. Deze manier van adverteren zit hoog in de online funnel. Dit betekent dat je hier mensen bereikt die jou nog niet kennen of nog geen kennis hebben gemaakt met jouw bedrijf. Hierdoor ligt de koopintentie in deze fase van de funnel wat lager, maar dat maakt deze manier van adverteren niet minder belangrijk. Social advertising zorgt voor een stijging in het verkeer op jouw website, groei in volgers en meer naamsbekendheid.

Wil jij weten hoe we jouw doelgroep bereiken met social media advertising?  Kom in contact! Onze Social Media Advertising specialist bespreekt het graag met je.

team-media-doctors-buiten

Hoe bereik je jouw doelgroep met social media advertising?

Door te adverteren op social media, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest, kunnen wij gericht mensen bereiken met jouw boodschap. Dit is daardoor een ideale manier om jouw doelgroep te benaderen en door naar jouw website te leiden. Maar wat houdt de doelgroep bezig? Het is belangrijk om te weten wat de interesses van de doelgroep zijn en wat hun online zoekgedrag is. Op basis daarvan  kijken wij naar welke kanalen het beste ingezet kunnen worden. Ook gebruiken we deze informatie om de doelgroep zo specifiek mogelijk te targetten. Op deze manier halen we de meest waardevolle leads binnen. We adverteren dus niet zomaar op allerlei verschillende social media kanalen, maar gaan aan de hand van een doordachte strategie te werk. Zo bereiken we de juiste doelgroep.

Waar kan ik online adverteren?

Facebook adverteren

Facebook is een van de grootste social media platformen van dit moment. De uitgebreide targetting mogelijkheden van Facebook adverteren zorgen ervoor dat we efficiënt jouw doelgroep bereiken.

Instagram adverteren

Instagram is een platform waardoor veel merken groot zijn geworden. Op basis van interactie en interesse weergeeft Instagram berichten en advertenties. Hierdoor weet je zeker dat jouw advertenties relevante gebruikers bereiken.

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het social media platform voor professionals om hun netwerk te verbreden. Adverteren op LinkedIn is hierdoor interessant voor het werven van personeel of het bereiken van jouw B2B doelgroep.

TikTok adverteren

TikTok is het snelt groeiende social media platform van dit moment. Het unieke maar zeer effectieve algoritme zorgt ervoor dat je met adverteren op TikTok waardevolle leads en conversies genereert.

Pinterest adverteren

Pinterest advertenties zorgen ervoor dat jij op een efficiënte manier jouw doelgroep bereikt. De advertenties zijn op een natuurlijke manier zichtbaar in de feed van jouw doelgroep.

Snapchat adverteren

Snapchat is in de afgelopen jaren flink doorgegroeid tot een groot platform. Tegenwoordig kan je als bedrijf eenvoudig je doelgroep bereiken door gesponsorde snaps en filters.

Wil jij jouw doelgroep bereiken met Social Media Advertising?

Je kunt ook altijd een mail sturen naar
info@mediadoctors.nl

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00. Op e-mails reageren we binnen één werkdag!

… of even bellen!
0544 76 90 07

Even contact opnemen met Gijs?

Ontdek meer online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising (SEA) verstaan wij het betaald adverteren op zoekmachines. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit dat budget haalt? Daar gaan wij jou bij helpen.

Meer informatie

Search Engine Optimization (SEO)

Aan de hand van SEO verhoog je organische posities in Google. We investeren daarom in goede content, linkbuilding en de techniek van je website om op lange termijn vindbaar te zijn én te blijven.

Meer informatie

E-mailmarketing

Je hoort het vaak: Data is goud! Je hebt de gegevens van je klanten, je mailt ze met informatie, maar je mails worden niet of nauwelijks gelezen. Wij zorgen ervoor dat jouw mails eruit springen

Meer informatie

Call Tracking

Met call tracking is het mogelijk om statistieken van jouw inkomende telefoonverkeer te achterhalen naar aanleiding van jouw marketingcampagnes.


Meer informatie

Marketplaces

Jij kan ook jouw product onder de aandacht brengen op bijvoorbeeld Amazon, Bol.com of Marktplaats. Adverteren op online marketplaces resulteert in meer online verkoop én dus meer omzet.

Meer informatie

Conversion Rate Optimization (CRO)

Je marketingcampagnes draaien goed en je website trekt veel bezoekers. Echter is dit niet terug te zien in het rendement. Het aantal aanvragen of verkopen valt namelijk tegen. Dat is een gemiste kans.

Meer informatie